selamet derneği kurban
birsan alüminyum

Yeniden Refah Gebze'den Mollafenari Ziyareti

Siyaset 30.06.2023 - 21:36, Güncelleme: 30.06.2023 - 23:08
 

Yeniden Refah Gebze'den Mollafenari Ziyareti

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, MKYK üyesi Süleyman Kabaca İl ve ilçe yönetimi, Mollafenariköyün'de vatandaşlarla buluşarak, sorun ve taleplerini dinledi.
  Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç,Mkyk üyesi  Süleyman Kabaca İl ve ilçe yönetimi, Mollafenariköyün'de vatandaşlarla buluşarak, sorun ve taleplerini dinledi. Mollafenariköyü muhtarı  Mehmmet Ballı'yi yönetimiyle birlikte ziyaret etti. Ziyarette Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı   Dr. Fatih Erbakan'nın selamını ilettti. Kılıç;Köylülerimizin birinci derecede şikayetlerinin başında Tarım arazılerinden alınan arsa vergileri olduğunu bunu gündeme daha önce taşıdıklarını ama bu konunun takıpcisi olacaklarını belirttti. Ziyarette Köylerden sorumlu ilçe yönetim kurulu üyeleri Raif Öz'de hazır bulundu. MİLLİ GÖRÜŞ'E EMEĞİ GEÇMİŞ HASTALARA ZİYARET Ziyaret esnaında Mollafenariköyünde Milli Görüş teşkilatlarının çalşmalarında emeği olan ve rahatsızlıkları bulunan Yahya Kabaca,Kamil Öz,Sadık Kabaca'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Engin Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri Genel Başkan Dr.Fatih Erbakan'nın selamlarını iletti.      
Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, MKYK üyesi Süleyman Kabaca İl ve ilçe yönetimi, Mollafenariköyün'de vatandaşlarla buluşarak, sorun ve taleplerini dinledi.

 

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç,Mkyk üyesi  Süleyman Kabaca İl ve ilçe yönetimi, Mollafenariköyün'de vatandaşlarla buluşarak, sorun ve taleplerini dinledi.

Mollafenariköyü muhtarı  Mehmmet Ballı'yi yönetimiyle birlikte ziyaret etti. Ziyarette Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı   Dr. Fatih Erbakan'nın selamını ilettti. Kılıç;Köylülerimizin birinci derecede şikayetlerinin başında Tarım arazılerinden alınan arsa vergileri olduğunu bunu gündeme daha önce taşıdıklarını ama bu konunun takıpcisi olacaklarını belirttti.
Ziyarette Köylerden sorumlu ilçe yönetim kurulu üyeleri Raif Öz'de hazır bulundu.

MİLLİ GÖRÜŞ'E EMEĞİ GEÇMİŞ HASTALARA ZİYARET

Ziyaret esnaında Mollafenariköyünde Milli Görüş teşkilatlarının çalşmalarında emeği olan ve rahatsızlıkları bulunan Yahya Kabaca,Kamil Öz,Sadık Kabaca'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Engin Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri Genel Başkan Dr.Fatih Erbakan'nın selamlarını iletti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.