selamet derneği kurban
birsan alüminyum

Kocaeli'de Ekmek 10 TL Oldu....!

Kocaeli 04.05.2024 - 12:33, Güncelleme: 04.05.2024 - 12:33
 

Kocaeli'de Ekmek 10 TL Oldu....!

Kocaeli’de, ekmek fiyatlarına yapılan zam sonrası 200 gram ekmek artık 10 TL olarak satılacak
Kocaeli Fırıncılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Sarı açıklama yaparak, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği'nin aldığı karara göre 06.05. 2024 Pazartesi gününden itibaren ekmek fiyatlarına 2 TL zam yapılacağını ve 10 TL'den  satılacağını duyurdu. 200 gram ekmek Kocaeli'de 8 TL’den satılıyordu. Un fiyatlarındaki artış, enerji maliyetlerindeki ve  işletme maliyetlerindeki artış gibi faktörlerin zamda  etkili olduğu bildirildi.
Kocaeli’de, ekmek fiyatlarına yapılan zam sonrası 200 gram ekmek artık 10 TL olarak satılacak

Kocaeli Fırıncılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Sarı açıklama yaparak, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği'nin aldığı karara göre 06.05. 2024 Pazartesi gününden itibaren ekmek fiyatlarına 2 TL zam yapılacağını ve 10 TL'den  satılacağını duyurdu.

200 gram ekmek Kocaeli'de 8 TL’den satılıyordu. Un fiyatlarındaki artış, enerji maliyetlerindeki ve  işletme maliyetlerindeki artış gibi faktörlerin zamda  etkili olduğu bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.