selamet derneği kurban
birsan alüminyum

Gebze’de Sünnet Şöleni kayıtları başlıyor

Gebze 07.05.2024 - 10:41, Güncelleme: 07.05.2024 - 10:52
 

Gebze’de Sünnet Şöleni kayıtları başlıyor

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği Geleneksel Sünnet Şöleni için kayıtlar 6 Mayıs Pazartesi günü başlayacak 19 Mayıs Pazar gününe kadar sürecek
​ Gebze Belediyesi’nin düzenlediği Geleneksel Sünnet Şöleni için kayıtlar 6 Mayıs Pazartesi günü başlayacak 19 Mayıs Pazar gününe kadar sürecek. Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen ailelerin; başvuruları www.gebze.bel.tr adresinden online olarak yapacağı Gebze Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni’ne ilişkin detaylı bilgi 642 04 30 numaralı telefondan alınabilecek. Başvuru oluşturulurken Ebeveynin T.C. Kimlik Numarası , Ad, Soyad, ve Yakınlık durumunun girilmesi ZORUNLUDUR. Cep Telefonu alanına Ebeveynin cep telefonu numarası girilmesi GEREKMEKTEDİR. 2018 yılı Mayıs ayı ve öncesi doğumlu çocukların kaydı alınacaktır. Çocuğunuzun kimliğinin ön ve arka taraflı görselinin eklenmesi ZORUNLUDUR.
Gebze Belediyesi’nin düzenlediği Geleneksel Sünnet Şöleni için kayıtlar 6 Mayıs Pazartesi günü başlayacak 19 Mayıs Pazar gününe kadar sürecek

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği Geleneksel Sünnet Şöleni için kayıtlar 6 Mayıs Pazartesi günü başlayacak 19 Mayıs Pazar gününe kadar sürecek.

Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen ailelerin; başvuruları www.gebze.bel.tr adresinden online olarak yapacağı Gebze Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni’ne ilişkin detaylı bilgi 642 04 30 numaralı telefondan alınabilecek.

  • Başvuru oluşturulurken Ebeveynin T.C. Kimlik Numarası , Ad, Soyad, ve Yakınlık durumunun girilmesi ZORUNLUDUR.
  • Cep Telefonu alanına Ebeveynin cep telefonu numarası girilmesi GEREKMEKTEDİR.
  • 2018 yılı Mayıs ayı ve öncesi doğumlu çocukların kaydı alınacaktır.
  • Çocuğunuzun kimliğinin ön ve arka taraflı görselinin eklenmesi ZORUNLUDUR.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.