selamet derneği kurban
birsan alüminyum

Kaymakam Mehmet Ali Özyiğit ;Karayolu Trafik Haftası Kapsamında Vatandaşlarımıza Broşür Dağıttı

Gebze 10.05.2024 - 09:06, Güncelleme: 10.05.2024 - 09:06
 

Kaymakam Mehmet Ali Özyiğit ;Karayolu Trafik Haftası Kapsamında Vatandaşlarımıza Broşür Dağıttı

İçişleri Bakanlığımız tarafından trafik kazalarından kaynaklı can kayıplarının azaltılması ve can kayıplarının önlenmesi, karayollarında tüm yol kullanıcıları için düzenli ve güvenli bir trafik ortamının sağlanması,
İçişleri Bakanlığımız tarafından trafik kazalarından kaynaklı can kayıplarının azaltılması ve can kayıplarının önlenmesi, karayollarında tüm yol kullanıcıları için düzenli ve güvenli bir trafik ortamının sağlanması, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde seyahat etmeleri ve sürücülerin trafik kural ihlal davranışlarının en aza indirilerek toplumsal farkındalığın artırılması amacıyla bu sene “Hayatla Yarışılmaz” mottosuyla kutlanan trafik haftası kapsamında, E-5 Gebze Polis uygulama noktasında program düzenlendi. Programa Kaymakam Mehmet Ali Özyiğit, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, Jandarma Komutanı Üsteğmen Muharrem Poyrazoğlu, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Ekipleri katıldı. Kontrol noktasından geçen sürücülerle bir süre sohbet eden Kaymakam Özyiğit önceden hazırlanan el broşürlerini sürücülerimize dağıtarak “Hayatla Yarışılmaz’’ mottosuna vurgu yaptı. Kaymakam Özyiğit “Trafik Haftası dolayısıyla, bütün vatandaşlarımızı trafik konusunda daha duyarlı davranmaya, karşılıklı saygı çerçevesinde belirlenmiş kurallara azami ölçüde uymaya davet ediyor, kazasız günler temennisiyle tüm vatandaşlarımızın ve görevlilerimizin “Karayolu Trafik Haftasını” kutluyorum” dedi.  
İçişleri Bakanlığımız tarafından trafik kazalarından kaynaklı can kayıplarının azaltılması ve can kayıplarının önlenmesi, karayollarında tüm yol kullanıcıları için düzenli ve güvenli bir trafik ortamının sağlanması,
İçişleri Bakanlığımız tarafından trafik kazalarından kaynaklı can kayıplarının azaltılması ve can kayıplarının önlenmesi, karayollarında tüm yol kullanıcıları için düzenli ve güvenli bir trafik ortamının sağlanması, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde seyahat etmeleri ve sürücülerin trafik kural ihlal davranışlarının en aza indirilerek toplumsal farkındalığın artırılması amacıyla bu sene “Hayatla Yarışılmaz” mottosuyla kutlanan trafik haftası kapsamında, E-5 Gebze Polis uygulama noktasında program düzenlendi.

Programa Kaymakam Mehmet Ali Özyiğit, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, Jandarma Komutanı Üsteğmen Muharrem Poyrazoğlu, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Ekipleri katıldı.

Kontrol noktasından geçen sürücülerle bir süre sohbet eden Kaymakam Özyiğit önceden hazırlanan el broşürlerini sürücülerimize dağıtarak “Hayatla Yarışılmaz’’ mottosuna vurgu yaptı.

Kaymakam Özyiğit Trafik Haftası dolayısıyla, bütün vatandaşlarımızı trafik konusunda daha duyarlı davranmaya, karşılıklı saygı çerçevesinde belirlenmiş kurallara azami ölçüde uymaya davet ediyor, kazasız günler temennisiyle tüm vatandaşlarımızın ve görevlilerimizin “Karayolu Trafik Haftasını” kutluyorum” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.