selamet derneği kurban
birsan alüminyum

Cumhur ittifakı olarak bu seçimin galibi mecliste olduğu gibi Başkanlık'tada aynı olacaktır.

Siyaset 27.05.2023 - 14:19, Güncelleme: 27.05.2023 - 15:41
 

Cumhur ittifakı olarak bu seçimin galibi mecliste olduğu gibi Başkanlık'tada aynı olacaktır.

Cumhur ittifakı olarak bu seçimin galibi mecliste olduğu gibi Başkanlık 'tada aynı olacaktır.
Cumhur ittifakı olarak bu seçimin galibi mecliste olduğu gibi Başkanlık'tada aynı olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi Çayırova İlçe Başkanı İsmail  Akkuş, Saha çaışmalarımız iyi gidiyor.Şeçmenlerden rehavete kapılmamalarını istiyoruz. Herkes sandık başına gitsin ve sandığına sahip çıksın.Herkes sandık başına giderse zafere ulaşmış oluruz.  Yüzde 50’nin üzerinde oy inşaallah rahatlıkla gelecektir.  Cumhur İttifakı yoluna devam edecek inşallah. Seçmenden tek isteğimiz yarın sandığa gitmeleri   İkinci tur için  çok çalıştık diyen Akkuş, kinci tur için Sinan Oğan’a oy veren arkadaşlarımızla, Zafer Partisi’ne oy veren vatandaşlarımızla birebir görüştük. İnsanlara vizyonumuzu anlattık, birlikte olduğumuz zaman neler yapabileceğimizi söyledik. millet İttifakı   kaybedeceğini anladığı andan itibaren insanlara çamur atmaya başladılar. Karalamaya başladılar. Bu tarz şeyleri biz hiç yapmadık. Allah’ın izniyle o arkadaşlarımızla birlikte yüzde 52-53 bandında bir oy alıp bu işi bitireceğiz. Cumhur ittifakı olarak bu seçimin galibi mecliste olduğu gibi Başkanlık'tada aynı olacaktır.
Cumhur ittifakı olarak bu seçimin galibi mecliste olduğu gibi Başkanlık 'tada aynı olacaktır.

Cumhur ittifakı olarak bu seçimin galibi mecliste olduğu gibi Başkanlık'tada aynı olacaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi Çayırova İlçe Başkanı İsmail  Akkuş, Saha çaışmalarımız iyi gidiyor.Şeçmenlerden rehavete kapılmamalarını istiyoruz. Herkes sandık başına gitsin ve sandığına sahip çıksın.Herkes sandık başına giderse zafere ulaşmış oluruz.  Yüzde 50’nin üzerinde oy inşaallah rahatlıkla gelecektir.  Cumhur İttifakı yoluna devam edecek inşallah. Seçmenden tek isteğimiz yarın sandığa gitmeleri   İkinci tur için  çok çalıştık diyen Akkuş, kinci tur için Sinan Oğan’a oy veren arkadaşlarımızla, Zafer Partisi’ne oy veren vatandaşlarımızla birebir görüştük. İnsanlara vizyonumuzu anlattık, birlikte olduğumuz zaman neler yapabileceğimizi söyledik. millet İttifakı   kaybedeceğini anladığı andan itibaren insanlara çamur atmaya başladılar. Karalamaya başladılar. Bu tarz şeyleri biz hiç yapmadık. Allah’ın izniyle o arkadaşlarımızla birlikte yüzde 52-53 bandında bir oy alıp bu işi bitireceğiz. Cumhur ittifakı olarak bu seçimin galibi mecliste olduğu gibi Başkanlık'tada aynı olacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.