Gülsan Metal
birsan alüminyum

Avrupa'da üçte üç ile yola devam

Spor 11.08.2023 - 09:12, Güncelleme: 11.08.2023 - 09:12
 

Avrupa'da üçte üç ile yola devam

Temsilcilerimiz hataya mahal vermeden Avrupa'da üçte üç ile harika bir geceye imza attı.
Avrupa'da üçte üç ile yola devam UEFA Konferans Ligi 3. tur ilk maçlarında Türk takımları geceye gol olup yağdı. Üç takımımız ile yarıştığımız kulvarda 11 gol atıp kalemizde 3 gol gördük. UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor rakiplerini farklı geçerek tur kapısını araladı. Beşiktaş, Neftçi Bakü'yü deplasmanda 3-1'lik net skorla mağlup ederken; Fenerbahçe de Maribor'u sahasında aynı skorla geçti. Gecenin sürprizini ise Adana Demirspor yaptı. Bu yıl ilk kez Avrupa kupalarında boy gösteren Adana temsilcisi, sahasında ağırladığı Osijek'i 5-1 mağlup etti. BEŞİKTAŞ RAHAT KAZANDI UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Beşiktaş, bu akşam Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü'ye konuk oldu. Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ın golüyle 1-0 öne geçerken mücadelenin ikinci golünü Muleka kaydetti. Farkı üçe çıkaran gol ise Salih'ten geldi. Neftçi Bakü'nün tek golü ise Lebon'dan geldi. Geceye bir gol bir asistlik performansla Salih damga vurdu. FENERBAHÇE İKİNCİ YARIDA AÇILDI Sahasında Maribor ile karşılaşan Fenerbahçe, ilk devre istediği oyunu sahaya yansıtamadı. Golsüz ataklarla geçilen ikinci yarının ardından bambaşka bir Fenerbahçe izledik. Rodrigo Becao, İrfan Can Kahveci ve Dusan Tadic'in penaltıdan attığı gollerle sahadan 3-1 galip ayrıldı, rövanş öncesi avantajı kaptı. Slovenler'in tek sayısı Mark Strajnar'ın ayağından geldi. ADANA DEMİR GOL OLDU YAĞDI Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına katılan Adana Demirspor, Osijek'i, 3. dakikada Svensson, 16. dakikada Yusuf Sarı, 52 ile 67. dakikada penaltıdan Cheriff N'Diaye ve 88. dakikada Yusuf Erdoğan'ın kaydettiği gollerle 5-1 mağlup etti.
Temsilcilerimiz hataya mahal vermeden Avrupa'da üçte üç ile harika bir geceye imza attı.

Avrupa'da üçte üç ile yola devam

UEFA Konferans Ligi 3. tur ilk maçlarında Türk takımları geceye gol olup yağdı. Üç takımımız ile yarıştığımız kulvarda 11 gol atıp kalemizde 3 gol gördük.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor rakiplerini farklı geçerek tur kapısını araladı. Beşiktaş, Neftçi Bakü'yü deplasmanda 3-1'lik net skorla mağlup ederken; Fenerbahçe de Maribor'u sahasında aynı skorla geçti. Gecenin sürprizini ise Adana Demirspor yaptı. Bu yıl ilk kez Avrupa kupalarında boy gösteren Adana temsilcisi, sahasında ağırladığı Osijek'i 5-1 mağlup etti.

BEŞİKTAŞ RAHAT KAZANDI

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Beşiktaş, bu akşam Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü'ye konuk oldu. Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ın golüyle 1-0 öne geçerken mücadelenin ikinci golünü Muleka kaydetti. Farkı üçe çıkaran gol ise Salih'ten geldi. Neftçi Bakü'nün tek golü ise Lebon'dan geldi. Geceye bir gol bir asistlik performansla Salih damga vurdu.

FENERBAHÇE İKİNCİ YARIDA AÇILDI

Sahasında Maribor ile karşılaşan Fenerbahçe, ilk devre istediği oyunu sahaya yansıtamadı. Golsüz ataklarla geçilen ikinci yarının ardından bambaşka bir Fenerbahçe izledik. Rodrigo Becao, İrfan Can Kahveci ve Dusan Tadic'in penaltıdan attığı gollerle sahadan 3-1 galip ayrıldı, rövanş öncesi avantajı kaptı. Slovenler'in tek sayısı Mark Strajnar'ın ayağından geldi.

ADANA DEMİR GOL OLDU YAĞDI

Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına katılan Adana Demirspor, Osijek'i, 3. dakikada Svensson, 16. dakikada Yusuf Sarı, 52 ile 67. dakikada penaltıdan Cheriff N'Diaye ve 88. dakikada Yusuf Erdoğan'ın kaydettiği gollerle 5-1 mağlup etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.