selamet derneği kurban
birsan alüminyum

YENİDEN REFAH KOCAELİ'DE 3 ADAY TAMAM

Siyaset 25.11.2023 - 12:13, Güncelleme: 25.11.2023 - 12:13
 

YENİDEN REFAH KOCAELİ'DE 3 ADAY TAMAM

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Genel Merkez’de yapılan törenle Kocaeli'ndeki üç ilçenin belediye başkan adayını açıkladı
  DERİNCE’DE GÖKHAN AÇIK Genel Merkez Derince için başvuran aday adaylarından Gökhan Açık’ı aday olarak belirledi. Açık;Derince için şimdiden  tanıtım çalışmaları ve seçim çalışmaları için kolları sıvadı. KANDIRA'DA LEVENT GÖDEK Genel seçimlerde  v Kandıra’da büyük bir fark ortayaya koyan Levent Gödek, yerel seçimlerde Kandıra’nın belediye Başkan adayı  oldu. Aday adaylığı için ilçe başkanlığı görevinden istifa eden Gödek, Kandıra'nın tüm sorunlarını bildiklerini ve istişare ile bununüstesinden geleceklerini belirtti. KÖRFEZ'DE HACI LATİF İŞCEN Derince ve Kandıra'nın ardından Genel Merkez, YRP’nin Körfez adayını Hacı Latif İşcen olarak belirledi. Sosyal Meday  hesabından kısa bir açıklama yapan İşcen, “Yola çıktık, geliyoruz.” ifadelerini kullandı.   Tüm ilçelerinde aday adayları hazır olan Yeniden Refah Partisi İlerleyen günlerdede ''Refahli Şehirler Güvenli Yarınlar''  sloganıyla Adaylarını açıklamaya devam edeceklerini beyan ettiler.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Genel Merkez’de yapılan törenle Kocaeli'ndeki üç ilçenin belediye başkan adayını açıkladı

 

DERİNCE’DE GÖKHAN AÇIK

Genel Merkez Derince için başvuran aday adaylarından Gökhan Açık’ı aday olarak belirledi. Açık;Derince için şimdiden  tanıtım çalışmaları ve seçim çalışmaları için kolları sıvadı.

KANDIRA'DA LEVENT GÖDEK

Genel seçimlerde  v Kandıra’da büyük bir fark ortayaya koyan Levent Gödek, yerel seçimlerde Kandıra’nın belediye Başkan adayı  oldu. Aday adaylığı için ilçe başkanlığı görevinden istifa eden Gödek, Kandıra'nın tüm sorunlarını bildiklerini ve istişare ile bununüstesinden geleceklerini belirtti.

KÖRFEZ'DE HACI LATİF İŞCEN

Derince ve Kandıra'nın ardından Genel Merkez, YRP’nin Körfez adayını Hacı Latif İşcen olarak belirledi. Sosyal Meday  hesabından kısa bir açıklama yapan İşcen, “Yola çıktık, geliyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Tüm ilçelerinde aday adayları hazır olan Yeniden Refah Partisi İlerleyen günlerdede ''Refahli Şehirler Güvenli Yarınlar''  sloganıyla Adaylarını açıklamaya devam edeceklerini beyan ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.