selamet derneği kurban
birsan alüminyum

Bölgenin Doğusunda Yerel Kuvvetli Sağanak Yağışlar Bekleniyor!

Yaşam 17.10.2023 - 19:31, Güncelleme: 17.10.2023 - 19:31
 

Bölgenin Doğusunda Yerel Kuvvetli Sağanak Yağışlar Bekleniyor!

Basın Duyurusu (Bölgenin Doğusunda Yerel Kuvvetli Sağanak Yağışlar Bekleniyor!)
Bölgenin Doğusunda Yerel Kuvvetli Sağanak Yağışlar Bekleniyor!   Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre;    18.10.2023 Çarşamba günü 05.00 ile 21.00 saatleri arasında İstanbul ile kuzey kesimleri başta olmak üzere Kocaeli ve Sakarya’da yerel olarak kuvvetli sağanak yağışlar beklenmektedir.    Sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.   Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.                                                                                                       KOCAELİ VALİLİĞ
Basın Duyurusu (Bölgenin Doğusunda Yerel Kuvvetli Sağanak Yağışlar Bekleniyor!)
Bölgenin Doğusunda Yerel Kuvvetli Sağanak Yağışlar Bekleniyor!
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; 
 
18.10.2023 Çarşamba günü 05.00 ile 21.00 saatleri arasında İstanbul ile kuzey kesimleri başta olmak üzere Kocaeli ve Sakarya’da yerel olarak kuvvetli sağanak yağışlar beklenmektedir. 
 
Sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
 
Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.

                                                                                                      KOCAELİ VALİLİĞ
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.