selamet derneği kurban
birsan alüminyum

CHP Kocaeli kongreye gidiyor

Siyaset 29.09.2023 - 17:12, Güncelleme: 29.09.2023 - 17:12
 

CHP Kocaeli kongreye gidiyor

CHP Kocaeli İl Başkanlığı'nın kongresi yarın Kocaeli Kocaeli Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek
İlçe kongrelerini tamamlayan CHP Kocaeli, il kongresine gidiyor. Yarın (30 Eylül) saat 10:00 ile 17:00 saatleri arasında Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek kongrede, 642 delegenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Kongre sonucunda 30 yönetim kurulu üyesi ve 28 kurultay delegesi de belirlenecek. Kongrede mevcut İl Başkanı Bülent Sarı’ya karşı, partinin önde gelen isimlerinden Mehmet Ümit Küçükkaya adaylığını açıklamıştı. Küçükkaya, 12 ilçe başkanının da Bülent Sarı’yı desteklemesi sebebiyle adaylıktan çekilme kararı aldı. SARI VE ÇİFTÇİ YARIŞACAK Mehmet Ümit Küçükkaya’nın CHP İl Başkanlığı adaylığından kongreye 2 gün kala çekildiğini duymasının ardından mevcut İl Başkanı Bülent Sarı’nın tek aday olarak kongreye girmesi bekleniyordu. Fakat Uğraş Çiftçi’nin bugün il başkanlığına adaylığını açıklaması üzere kongre 2 adaylı olarak gerçekleşecek.  
CHP Kocaeli İl Başkanlığı'nın kongresi yarın Kocaeli Kocaeli Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek

İlçe kongrelerini tamamlayan CHP Kocaeli, il kongresine gidiyor. Yarın (30 Eylül) saat 10:00 ile 17:00 saatleri arasında Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek kongrede, 642 delegenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Kongre sonucunda 30 yönetim kurulu üyesi ve 28 kurultay delegesi de belirlenecek. Kongrede mevcut İl Başkanı Bülent Sarı’ya karşı, partinin önde gelen isimlerinden Mehmet Ümit Küçükkaya adaylığını açıklamıştı. Küçükkaya, 12 ilçe başkanının da Bülent Sarı’yı desteklemesi sebebiyle adaylıktan çekilme kararı aldı.

SARI VE ÇİFTÇİ YARIŞACAK

Mehmet Ümit Küçükkaya’nın CHP İl Başkanlığı adaylığından kongreye 2 gün kala çekildiğini duymasının ardından mevcut İl Başkanı Bülent Sarı’nın tek aday olarak kongreye girmesi bekleniyordu. Fakat Uğraş Çiftçi’nin bugün il başkanlığına adaylığını açıklaması üzere kongre 2 adaylı olarak gerçekleşecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.