Gülsan Metal
birsan alüminyum

GEBZESPOR TEKLEDİ 0-0

Spor 04.12.2023 - 09:59, Güncelleme: 04.12.2023 - 09:59
 

GEBZESPOR TEKLEDİ 0-0

BAL 2.Grup’ta 7’de 7 yaparak yoluna devam eden Gebzespor, Pazar günü İstanbul deplasmanında TAÇ Spor ile karşılaştı. İstanbul Alemdağ Stadı’nda oynanan maçta Mor-beyazlıekip, rakibiye 0-0 berabere kaldı, bu sezonilk kez puan kaybı yaşadı.
  Bölgesel Amatör Lig 2’nci Grup’ta şampiyonluk adayı Gebzespor, tekledi. İlk 7 maçını kazanarak 21 puanla açık ara lider olarak başladığı haftada, İstanbul deplasmanında Taçspor ile golsüz berabere kalan menekşeler sezonun ilk puan kaybını yaşadı. 65’te Mustafa Pınar’ın kırmızı kart görmesiyle bu sezon ikinci defa sahada 10 kişi kaldı.90 dakika sonunda eşitliği bozamayan temsilcimiz, bu sezon ilk kez puan kaybettiği maçta taraftarlarını üzdü. Golsüz berabere biten maçta edindiği bir puanla, toplam puanını 21’e yükselten Gebzespor bu sonuca karşın liderlik koltuğundaki yerini korumasını bildi. Ancak bir maç fazlası olan en yakın takipçisi Çorluspor 1947 ile arasındaki puan farkı bire indi. BAL 2’nci Grup’ta 10’ncu hafta maçları 06 Aralık Çarşamba günü oynanacak. Gebzespor evinde Kullar 1975 Spor’u kent derbisinde ağırlayacak.
BAL 2.Grup’ta 7’de 7 yaparak yoluna devam eden Gebzespor, Pazar günü İstanbul deplasmanında TAÇ Spor ile karşılaştı. İstanbul Alemdağ Stadı’nda oynanan maçta Mor-beyazlıekip, rakibiye 0-0 berabere kaldı, bu sezonilk kez puan kaybı yaşadı.

 

Bölgesel Amatör Lig 2’nci Grup’ta şampiyonluk adayı Gebzespor, tekledi.

İlk 7 maçını kazanarak 21 puanla açık ara lider olarak başladığı haftada, İstanbul deplasmanında Taçspor ile golsüz berabere kalan menekşeler sezonun ilk puan kaybını yaşadı. 65’te Mustafa Pınar’ın kırmızı kart görmesiyle bu sezon ikinci defa sahada 10 kişi kaldı.90 dakika sonunda eşitliği bozamayan temsilcimiz, bu sezon ilk kez puan kaybettiği maçta taraftarlarını üzdü.

Golsüz berabere biten maçta edindiği bir puanla, toplam puanını 21’e yükselten Gebzespor bu sonuca karşın liderlik koltuğundaki yerini korumasını bildi. Ancak bir maç fazlası olan en yakın takipçisi Çorluspor 1947 ile arasındaki puan farkı bire indi.

BAL 2’nci Grup’ta 10’ncu hafta maçları 06 Aralık Çarşamba günü oynanacak. Gebzespor evinde Kullar 1975 Spor’u kent derbisinde ağırlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.