Gülsan Metal
birsan alüminyum

GEBZE REFAH TAM KADRO SAHADA

Siyaset 12.02.2024 - 09:50, Güncelleme: 12.02.2024 - 10:09
 

GEBZE REFAH TAM KADRO SAHADA

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Aday Kamil Ergün ilçe teşeilatları ile Esnaf ziyaretleri ve üye çalışmaları .....
Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Aday Kamil Ergün ilçe teşkilatları ile  Esnaf ziyaretleri ve üye  çalışmaları kapsamında esnafların iş yerlerini ziyaret eden Kılıç ve Ergün  Gebze  sakinleri ile sohbet ederek, yaşadıkları sorunları dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı. Esnafların ve vatandaşların samimi karşılamalarıyla karşılaşan heyet, mahallelerin nabzını tuttu. Yapılan ziyaretlerde konuşan İlçe Başkanı Engin Kılıç, “Yeniden Refah Partisi olarak mahalle mahalle, sokak sokak esnaflarımızla ve hemşehrilerimizle bir araya gelerek onların düşünce ve taleplerini dinliyoruz. Gebze'mizin  her bir mahallesinde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını ve beklentilerini bilmek, çözüm noktasında birlikte hareket etmek adına çok önemli. Mahalle ziyaretlerimiz, partimizin yereldeki gücünü ve samimiyetini gösteriyor” dedi. Belediye Başkan Adayı Kamil Ergün ;Gebze’nin her mahallesine Refah Partisi’nin güçlü ve adil hizmetini taşıma gayreti içindeyiz. Halkımızın beklenti ve ihtiyaçlarına kulak vererek, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla Gebze’yi daha aydınlık yarınlara taşıma sözü veriyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Ergün, partisinin Gebze’deki faaliyetlerini sürdürerek, halkın taleplerini dikkate alarak şehre yönelik projelerini hayata geçirme sözü verdi. Açıklamasını, “Gebze’ye ‘Refah’ gelecek ve bu birlikte başarılacak” şeklinde tamamladı.
Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Aday Kamil Ergün ilçe teşeilatları ile Esnaf ziyaretleri ve üye çalışmaları .....

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Aday Kamil Ergün ilçe teşkilatları ile  Esnaf ziyaretleri ve üye  çalışmaları kapsamında esnafların iş yerlerini ziyaret eden Kılıç ve Ergün  Gebze  sakinleri ile sohbet ederek, yaşadıkları sorunları dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı. Esnafların ve vatandaşların samimi karşılamalarıyla karşılaşan heyet, mahallelerin nabzını tuttu.

Yapılan ziyaretlerde konuşan İlçe Başkanı Engin Kılıç, “ Yeniden Refah Partisi olarak mahalle mahalle, sokak sokak esnaflarımızla ve hemşehrilerimizle bir araya gelerek onların düşünce ve taleplerini dinliyoruz. Gebze'mizin  her bir mahallesinde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını ve beklentilerini bilmek, çözüm noktasında birlikte hareket etmek adına çok önemli. Mahalle ziyaretlerimiz, partimizin yereldeki gücünü ve samimiyetini gösteriyor” dedi. Belediye Başkan Adayı Kamil Ergün ;Gebze’nin her mahallesine Refah Partisi’nin güçlü ve adil hizmetini taşıma gayreti içindeyiz. Halkımızın beklenti ve ihtiyaçlarına kulak vererek, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla Gebze’yi daha aydınlık yarınlara taşıma sözü veriyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Ergün, partisinin Gebze’deki faaliyetlerini sürdürerek, halkın taleplerini dikkate alarak şehre yönelik projelerini hayata geçirme sözü verdi. Açıklamasını, “Gebze’ye ‘Refah’ gelecek ve bu birlikte başarılacak” şeklinde tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.