Gülsan Metal
birsan alüminyum

Gebze, Diliskelesi'ni mağlup etti

Spor 12.02.2024 - 09:10, Güncelleme: 12.02.2024 - 09:10
 

Gebze, Diliskelesi'ni mağlup etti

Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Gebzespor, ligin 17. haftasında deplasmanda Diliskelesispor’a konuk oldu. Karşılaşma 1-3’lük Gebzespor’un üstünlüğü ile sona erdi
Bölgesel Amatör Lig 2’nci Grup’da temsilcilerimizin karşılaştığı kent derbisinde gülen taraf, grup lideri Gebzespor oldu. Menekşeler Diliskelesispor’u Dilovası deplasmanında 10 ve 60’ncı dakikalarda İliyaz Işık ve 30’ncu dakikada Ömer Faruk Can’ın ayağından bulduğu gollerle 3-1 mağlup etti. Ev sahibi ekibin tek golü 85’nci dakikada Cebrail Serçek’in ayağından, penaltı golüyle geldi.   Grubumuzda zirveyi yakından ilgilendiren bir diğer maçta Çorluspor 1947 evinde Feriköyspor’u 2-1 yendi. Gebzespor 43 puanla zirvedeki yerini korurken ikinci sıradaki Çorluspor 1947, 41 puanla takibini sürdürdü. Feriköyspor ise 35 puanla üçüncü sırada kalırken zirve mücadelesinden hayli koptu. Gebzespor fikstür gereği önümüzdeki haftayı BAY geçecek. Diliskelesispor ise deplasmanda Keşanspor’a konuk olacak.
Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Gebzespor, ligin 17. haftasında deplasmanda Diliskelesispor’a konuk oldu. Karşılaşma 1-3’lük Gebzespor’un üstünlüğü ile sona erdi

Bölgesel Amatör Lig 2’nci Grup’da temsilcilerimizin karşılaştığı kent derbisinde gülen taraf, grup lideri Gebzespor oldu. Menekşeler Diliskelesispor’u Dilovası deplasmanında 10 ve 60’ncı dakikalarda İliyaz Işık ve 30’ncu dakikada Ömer Faruk Can’ın ayağından bulduğu gollerle 3-1 mağlup etti. Ev sahibi ekibin tek golü 85’nci dakikada Cebrail Serçek’in ayağından, penaltı golüyle geldi.

 

Grubumuzda zirveyi yakından ilgilendiren bir diğer maçta Çorluspor 1947 evinde Feriköyspor’u 2-1 yendi. Gebzespor 43 puanla zirvedeki yerini korurken ikinci sıradaki Çorluspor 1947, 41 puanla takibini sürdürdü. Feriköyspor ise 35 puanla üçüncü sırada kalırken zirve mücadelesinden hayli koptu.

Gebzespor fikstür gereği önümüzdeki haftayı BAY geçecek. Diliskelesispor ise deplasmanda Keşanspor’a konuk olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.