Gülsan Metal
birsan alüminyum

CHP’nin Gebze adayı Nail Çiler oldu

Siyaset 11.01.2024 - 10:16, Güncelleme: 11.01.2024 - 10:16
 

CHP’nin Gebze adayı Nail Çiler oldu

Gebze Ticaret Odası Başkanlığı yaptığı dönemde CHP Kocaeli Milletvekili Adayı olarak partide heyecan yaratan Nail Çiler bu kez de CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı’nın yaptığı görüşme sonrası Gebze Belediye Başkan Adayı oldu. Karar PM’de onaylandı
BOMBA HABER CHP’nin İzmit’te ön seçim yapma kararının ardından bir bomba haber de Gebze için geldi. CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler’in ismi Gebze Belediye Başkan adaylığı için geçmiş ancak somut gelişmeler yaşanmamıştı. Partililer dahi Gebze’de başka bir isimle yola devam edileceğini düşünürken, Parti Meclisinden bomba bir haber geldi. ADAY GÖSTERİLDİ CHP Kocaeli Milletvekili, uzun yıllar boyunca Gebze Ticaret Odası Başkanlığı yapmış isim Nail Çiler, CHP’nin Gebze Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. NAİL ÇİLER KİMDİR? Çiler 1959 yılında Muş’un Malazgirt ilçesinde doğdu. Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Matematik Bölümü’nden mezun oldu.[3] 1978-79 eğitim öğretim yılında Gebze Lisesi’nde öğretmen olarak meslek hayatına başladı. 1983 yılında Gebze’nin ilk özel dershanesinde kurucu müdür olarak görev aldı. 1988 yılında özel sektörde iş hayatına atıldı. 1993 yılında otomotiv ve sigorta grup şirketi kurdu. 1994 yılında Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi olan Çiler, 1999 Yönetim Kurulu Üyeliği, Yönetim Kurulu Muhasip Üyeliği görevlerini yürüttü.[2] 2009 yılında Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı görevine seçildi. Başkanlık görevini 2023 yılına kadar kesintisiz olarak 14 yıl sürdürdü. Bu sırada Batı Anadolu Lojistik Organizasyonlar A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Akreditasyon Kurulu Başkan Yardımcılığı, Gebze Teknik Eğitim ve Araştırma Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği ve Bilişim Vadisi Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde de bulundu.[4] 2023 yılı Mart ayında genel seçimlerinde CHP’den adaylığını açıkladı.[5] Kocaeli seçim bölgesinde 4. sıradan milletvekili adayı oldu ve 28. dönem TBMM’ye CHP Kocaeli milletvekili olarak girdi. Çiler Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyeliğinde görev aldı.
Gebze Ticaret Odası Başkanlığı yaptığı dönemde CHP Kocaeli Milletvekili Adayı olarak partide heyecan yaratan Nail Çiler bu kez de CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı’nın yaptığı görüşme sonrası Gebze Belediye Başkan Adayı oldu. Karar PM’de onaylandı

BOMBA HABER
CHP’nin İzmit’te ön seçim yapma kararının ardından bir bomba haber de Gebze için geldi. CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler’in ismi Gebze Belediye Başkan adaylığı için geçmiş ancak somut gelişmeler yaşanmamıştı. Partililer dahi Gebze’de başka bir isimle yola devam edileceğini düşünürken, Parti Meclisinden bomba bir haber geldi.

ADAY GÖSTERİLDİ
CHP Kocaeli Milletvekili, uzun yıllar boyunca Gebze Ticaret Odası Başkanlığı yapmış isim Nail Çiler, CHP’nin Gebze Belediye Başkan adayı olarak gösterildi.

NAİL ÇİLER KİMDİR?

Çiler 1959 yılında Muş’un Malazgirt ilçesinde doğdu. Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Matematik Bölümü’nden mezun oldu.[3] 1978-79 eğitim öğretim yılında Gebze Lisesi’nde öğretmen olarak meslek hayatına başladı. 1983 yılında Gebze’nin ilk özel dershanesinde kurucu müdür olarak görev aldı. 1988 yılında özel sektörde iş hayatına atıldı. 1993 yılında otomotiv ve sigorta grup şirketi kurdu. 1994 yılında Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi olan Çiler, 1999 Yönetim Kurulu Üyeliği, Yönetim Kurulu Muhasip Üyeliği görevlerini yürüttü.[2] 2009 yılında Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı görevine seçildi. Başkanlık görevini 2023 yılına kadar kesintisiz olarak 14 yıl sürdürdü. Bu sırada Batı Anadolu Lojistik Organizasyonlar A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Akreditasyon Kurulu Başkan Yardımcılığı, Gebze Teknik Eğitim ve Araştırma Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği ve Bilişim Vadisi Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde de bulundu.[4]
2023 yılı Mart ayında genel seçimlerinde CHP’den adaylığını açıkladı.[5] Kocaeli seçim bölgesinde 4. sıradan milletvekili adayı oldu ve 28. dönem TBMM’ye CHP Kocaeli milletvekili olarak girdi. Çiler Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyeliğinde görev aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.