Gülsan Metal
birsan alüminyum
Emrullah Akbulat
Köşe Yazarı
Emrullah Akbulat
 

Terbiyesizin Biri Ayetler İçin '' Zart Zurt '' Etmiş. Bu '' Zırt Pırt '' lar, Belirli Aralıklarla Böyle Bu Toplumun Sinir Uçlarıyla Oynuyorlar...

          Adamın gözü kararmış. Dünyalık hırsı için söylemiyeceği laf, girmeyeceği kılık yok. Enteresandır. Bu '' Zırt  Pırt '' sadece bir örnek. Üzülerek ifade edelim. Bu ülkede bunun gibi çok adam var.  Tv ekranları, gazete sayfaları vs bu türler için seferber. Bir de bilir kişi gibi ahkam kesmeleri yok mu, pes dedirtiyor.           Bunlar '' HÜRRİYET '' dediğinde öyle ifade ve inanç özgürlüğü aklınıza gelmesin. Bunların hürriyetten anladığı nedir biliyormusunuz ? Bu toplumun, bu Milletin inancına, maddi - manevi değerlerine, yani, kutsal olarak nesi varsa onlara hakaret etme özgürlüğü istiyorlar. Daha kısa net ifadeyle;  '' HÜRRİYET '' dediklerinde  '' HAKARET ETME ÖZGÜRLÜĞÜ '' istiyorlar.            Sabırlı bir Milletiz. Toplum olarak inancımız gereği sabrı iyi biliriz. Kur'an ayetlerinden bahsederken  ''  Zart zurt '' demek hele seçim atmosferine girilmiş şu günlerde böyle konuşmak, suç olmalı. Bu ifade alenen  provakatif bir üsluptur. Bu adam provakatif konuşmaları alışkanlık haline getirdi. Bu yayın yoluyla işlenmiş bir suçtur.          Hakikaten bu ülkede bu toplumun, bu Milletin değerlerini savunmak ya da ne bileyim fikir olarak savunmak bu tür zırt pırtların  gözünde suç. Dillerinin kemiği yok. Yalan, iftira dillerine, yüreklerine, beyinlerine yuva yapmış.            Eskiden piyasa bu türlerin tekelindeydi. İnsanlarımızın aklını karıştırıyor, istedikleri gibi fink atıyorlardı. Şimdi, hiç bir hükümleri, etkinlikleri kalmadı. Emin olun bu provakatörler ve benzerleri bu ülke çocuklarını birbirlerine karşı kışkırttılar. Kaos çıksın diye çok emek verdiler, vermeyede devam ediyorlar.           Artık tanınıyorlar, itibar görmüyorlar. Fatih Altaylı ve benzerleri ancak böyle çirkin ifadelerle yüreklerindeki karanlık düşüncelerini ifşaa etmiş oluyorlar. İnsanlarımızı ayrıştırmaya kimsenin gücü yetmez. Ne ABD nin, ne Batı Dünyasının ne de Fatih Altaylı gibiler boşa çabalıyorlar. 87 milyon hepimiz kardeşiz. Şucu bucu yok biz varız. Vesselam...  
Ekleme Tarihi: 01 Şubat 2024 - Perşembe
Emrullah Akbulat

Terbiyesizin Biri Ayetler İçin '' Zart Zurt '' Etmiş. Bu '' Zırt Pırt '' lar, Belirli Aralıklarla Böyle Bu Toplumun Sinir Uçlarıyla Oynuyorlar...


          Adamın gözü kararmış. Dünyalık hırsı için söylemiyeceği laf, girmeyeceği kılık yok. Enteresandır. Bu '' Zırt  Pırt '' sadece bir örnek. Üzülerek ifade edelim. Bu ülkede bunun gibi çok adam var.  Tv ekranları, gazete sayfaları vs bu türler için seferber. Bir de bilir kişi gibi ahkam kesmeleri yok mu, pes dedirtiyor.
          Bunlar '' HÜRRİYET '' dediğinde öyle ifade ve inanç özgürlüğü aklınıza gelmesin. Bunların hürriyetten anladığı nedir biliyormusunuz ? Bu toplumun, bu Milletin inancına, maddi - manevi değerlerine, yani, kutsal olarak nesi varsa onlara hakaret etme özgürlüğü istiyorlar. Daha kısa net ifadeyle;  '' HÜRRİYET '' dediklerinde  '' HAKARET ETME ÖZGÜRLÜĞÜ '' istiyorlar. 
          Sabırlı bir Milletiz. Toplum olarak inancımız gereği sabrı iyi biliriz. Kur'an ayetlerinden bahsederken  ''  Zart zurt '' demek hele seçim atmosferine girilmiş şu günlerde böyle konuşmak, suç olmalı. Bu ifade alenen  provakatif bir üsluptur. Bu adam provakatif konuşmaları alışkanlık haline getirdi. Bu yayın yoluyla işlenmiş bir suçtur.
         Hakikaten bu ülkede bu toplumun, bu Milletin değerlerini savunmak ya da ne bileyim fikir olarak savunmak bu tür zırt pırtların  gözünde suç. Dillerinin kemiği yok. Yalan, iftira dillerine, yüreklerine, beyinlerine yuva yapmış. 
          Eskiden piyasa bu türlerin tekelindeydi. İnsanlarımızın aklını karıştırıyor, istedikleri gibi fink atıyorlardı. Şimdi, hiç bir hükümleri, etkinlikleri kalmadı. Emin olun bu provakatörler ve benzerleri bu ülke çocuklarını birbirlerine karşı kışkırttılar. Kaos çıksın diye çok emek verdiler, vermeyede devam ediyorlar.
          Artık tanınıyorlar, itibar görmüyorlar. Fatih Altaylı ve benzerleri ancak böyle çirkin ifadelerle yüreklerindeki karanlık düşüncelerini ifşaa etmiş oluyorlar. İnsanlarımızı ayrıştırmaya kimsenin gücü yetmez. Ne ABD nin, ne Batı Dünyasının ne de Fatih Altaylı gibiler boşa çabalıyorlar. 87 milyon hepimiz kardeşiz. Şucu bucu yok biz varız. Vesselam...

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Simyacı
(01.02.2024 12:21 - #351)
Dinime hakaret edenin Allah belasını versin
Emrullah Akbulat Maalesef buna da HÜRRİYET diyorlar...
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.