Gülsan Metal
birsan alüminyum
Emrullah Akbulat
Köşe Yazarı
Emrullah Akbulat
 

Provakasyon Yapılmadık Alan Kaldı mı Spor ( Futbol ) Tamam, Sırada ne var ?

Provakasyon Yapılmadık Alan Kaldı mı Spor ( Futbol ) Tamam, Sırada ne var ? Kendi İşlerinde Başarılı Kulüp Yönetimlerinde Batakçılar Gitmeden Spor da Bir Adım İleri Gidemeyiz.. Vaktiyle FB başkanı Aziz Yıldırım ın ekibine Rize maçı sonrası kurşun sıkılmıştı. Aziz Yıldırım'ın çok diretmesine rağmen zanlılar, suçlular bulunamamıştı. Netice de Fetoş a karşı kulübünü koruyan Aziz Başkan cezaevine gönderilmişti. Cezaevi dönüşü Fenerbehçe kongresinde Aziz Yıldırım a rakip olarak Ali Koç çıktı ve Koç başkan oldu. Oysa Aziz Yıldırım a vefa gösterilmeliydi ve tek aday olarak seçime gidilmeliydi. Fenerbahçe'nin Ali Koç lu dönemde hiç yüzü gülmedi. Milyonlar harcandı bir şampiyonluk görülmedi. Avrupa sahnesinden de her defasında erken veda edildi. Ancak bu dönemde her zamankinden daha fazla Galatasaray, Trabzon vb kulüplerle gerginlikler yaşandı. Yaşanmaya devam ediyor... '' İşin içine siyaset bulaştı. '' Evet, bir de bu konuşulmaya başlandı. Spor kulüpleri sıçrama tahtası ( noktaları ) veya provakasyon alanları olarak seçiliyor. Öyle ya binlerce spor sevdalısı gönüllü toplanıyor. Hazır toplumdan faydalanmak istiyorlar. Şimdilerde en çok bu konuşuluyor. Kardeşim spor; Tıpkı müzik gibi evrenseldir, din - dil - ırk - ideoloji vs ayırımı olmaz. Ülkeleri, insanları birbirine yaklaştıra'cak (an) en güzel araçtır. İdeolojileri sahaya taşırsanız; İnsanlara da o spor dalına da en büyük kötülüğü yapmış olursunuz. Hangi ülkede olursanız olun ülkenizin bir takımı oraya gitmişse İstiklal Marşınız okunur. Bunu hiç bir güç engellemez, engelleyemez. Ama siz mesaj veren pankartlar, yazılar vb resimler paylaşmaya kalkarsanız; Bunu ne FİFA ne de gittiğiniz ülke kabul etmez. Bilmiyormusunuz yapacağınız maç FİFA kuralları içerisinde oynanır. Ülkenin başka derdi yok ta sizin lüzumsuz çekişmelerinizle gündem oluşturuluyor. Kardeşim insanlar geçim derdinde. Filistinde İsrailin zalim katliamları devam ediyor. İnsanlık savaş Dünyaya yayılacak mı diye korkuyla bekleşirken siz, lüzumsuz bir final maçı (yeri) ile tartışma mevzuu çıkarıyorsunuz. Provakatörmüsünüz nesiniz? Derdiniz nedir ? Bu büyük kulüplerin sporun içinden çıkan yetişmiş insanlarca yönetilmesi lazım. İnanın öyle olursa ne spora siyaset karşır ne sporda şiddet olur, ne de kaosa su taşınır. Başarı için tatlı heyecanlı rekabet olur. Evet; Kendi işlerinde hep kâr eden ama yönettikleri kulüpleri hep zarara sokan bu başkanlar gitmedikçe ne kulüpler, ne TFF ne de MHK ne rahat edecek ne de başarı elde edecek. Vesselam...
Ekleme Tarihi: 30 Aralık 2023 - Cumartesi
Emrullah Akbulat

Provakasyon Yapılmadık Alan Kaldı mı Spor ( Futbol ) Tamam, Sırada ne var ?

Provakasyon Yapılmadık Alan Kaldı mı Spor ( Futbol ) Tamam, Sırada ne var ? Kendi İşlerinde Başarılı Kulüp Yönetimlerinde Batakçılar Gitmeden Spor da Bir Adım İleri Gidemeyiz..
Vaktiyle FB başkanı Aziz Yıldırım ın ekibine Rize maçı sonrası kurşun sıkılmıştı. Aziz Yıldırım'ın çok diretmesine rağmen zanlılar, suçlular bulunamamıştı. Netice de Fetoş a karşı kulübünü koruyan Aziz Başkan cezaevine gönderilmişti. Cezaevi dönüşü Fenerbehçe kongresinde Aziz Yıldırım a rakip olarak Ali Koç çıktı ve Koç başkan oldu. Oysa Aziz Yıldırım a vefa gösterilmeliydi ve tek aday olarak seçime gidilmeliydi.
Fenerbahçe'nin Ali Koç lu dönemde hiç yüzü gülmedi. Milyonlar harcandı bir şampiyonluk görülmedi. Avrupa sahnesinden de her defasında erken veda edildi. Ancak bu dönemde her zamankinden daha fazla Galatasaray, Trabzon vb kulüplerle gerginlikler yaşandı. Yaşanmaya devam ediyor...
'' İşin içine siyaset bulaştı. '' Evet, bir de bu konuşulmaya başlandı. Spor kulüpleri sıçrama tahtası ( noktaları ) veya provakasyon alanları olarak seçiliyor. Öyle ya binlerce spor sevdalısı gönüllü toplanıyor. Hazır toplumdan faydalanmak istiyorlar. Şimdilerde en çok bu konuşuluyor.
Kardeşim spor; Tıpkı müzik gibi evrenseldir, din - dil - ırk - ideoloji vs ayırımı olmaz. Ülkeleri, insanları birbirine yaklaştıra'cak (an) en güzel araçtır. İdeolojileri sahaya taşırsanız; İnsanlara da o spor dalına da en büyük kötülüğü yapmış olursunuz.
Hangi ülkede olursanız olun ülkenizin bir takımı oraya gitmişse İstiklal Marşınız okunur. Bunu hiç bir güç engellemez, engelleyemez. Ama siz mesaj veren pankartlar, yazılar vb resimler paylaşmaya kalkarsanız; Bunu ne FİFA ne de gittiğiniz ülke kabul etmez. Bilmiyormusunuz yapacağınız maç FİFA kuralları içerisinde oynanır.
Ülkenin başka derdi yok ta sizin lüzumsuz çekişmelerinizle gündem oluşturuluyor. Kardeşim insanlar geçim derdinde. Filistinde İsrailin zalim katliamları devam ediyor. İnsanlık savaş Dünyaya yayılacak mı diye korkuyla bekleşirken siz, lüzumsuz bir final maçı (yeri) ile tartışma mevzuu çıkarıyorsunuz. Provakatörmüsünüz nesiniz? Derdiniz nedir ?
Bu büyük kulüplerin sporun içinden çıkan yetişmiş insanlarca yönetilmesi lazım. İnanın öyle olursa ne spora siyaset karşır ne sporda şiddet olur, ne de kaosa su taşınır. Başarı için tatlı heyecanlı rekabet olur. Evet; Kendi işlerinde hep kâr eden ama yönettikleri kulüpleri hep zarara sokan bu başkanlar gitmedikçe ne kulüpler, ne TFF ne de MHK ne rahat edecek ne de başarı elde edecek. Vesselam...
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Simyacı
(31.12.2023 16:41 - #269)
Kemalist kesim kendilerince tatmin oluyor. Akıllarınca , traji komik bir durum.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.