Gülsan Metal
birsan alüminyum
Emrullah Akbulat
Köşe Yazarı
Emrullah Akbulat
 

Milli Görüş'ün Buluşma Merkezi Yeniden Refah Partisi'dir

                   Milli  Görüş'ün  Buluşma  Merkezi  Yeniden  Refah Partisi'dir           14 Mayıs 2023 te yapılan seçim Milli Görüş'ün partisinin Yeniden Refah Partisi olduğunu belgelemiştir, ispatlamıştır. Dr Erbakan liderliğinde ki Yeniden Refah Partisi seçime kendi loğosu, kendi bayrağıyla katılmıştır. İttifak tarafını belirlemiştir ama haketmediği  vekil talebinde bulunmamıştır.  Halkına güvenmiştir, halkının tercihi kabulümdür demiştir.           İktidar olan Cumhur İttifakı  ( Ak Parti - MHP ) ve muhalefet tarafını oluşturan 6 + 1 li Millet İttifakı ( CHP - İYİ PARTİ - DEVA - GELECEK - DEMOKRAT PARTİ - SAADET  PARTİSİ ) insanlarımızı adeta ikiye ayırmış, sanki başka alternatif yokmuş görüntüsü vermeye çalışmışlardır. Buna rağmen Yeniden Refah Partisi Milli Görüş adaylarından beş ismi Meclise gönderme başarısını göstermiştir.           Millet İttifaki ile 14 Mayıs seçimlerine katılan DEVA, GELECEK, Denokrat Parti, SP 1 / 1000 ölçeklerde oy almadıkları gerçeğiyle karşı karşıya kalmışlardır. Bu da demek oluyor ki; Bu partiler haketmedikleri vekil sayısı elde etmişler ve Mecliste grup kurma hakkı elde etmişlerdir. CHP liderinin Cumhurbaşkanı olma hırsı, Meral Akşaner'in yanlış politikası Mecliste yanlış yansımaların oluşmasına sebep olmuştur.           Dr M. Fatih Erbakan; Şartlar iki seçenek durumu oluşturduğu için; CHP merkezli ittifak yerine Cumhur İttifakını desteklemiştir. CHP zihniyetinin bu toplumun maddi - manevi değerleriyle sorunlu olması hasebiyle Millet İttifakını tercih edemezdi. Hele hele vekil hesabı yapılarak halkın tercihi pazarlık konusu yapılamazdı. Tarih, bu pazarlıklar sebebiyle de Millet İttifakını affetmeyecektir. Zillet İttifakı ithamlarıyla hep hatırlatacaktır.           Dr Erbakan liderliğinde ki Yeniden Refah Partisi gerçek muhalefet partisi olarak Mecliste halkımızı temsil edecektir. Doğruya destek, yanlışa da fren vazifesi ifa görecektir. Yoksa, Millet İttifakı üyelerinin yaptığı gibi iktidarın yaptığı her şeyi karalama siyaseti yapmayacaktır. İktidar; Bugüne kadar yapıcı - eleştirel yapıda muhalefet olmadığı için yanlışlarında devam etmiştir. Ama bundan böyle Yeniden Refah Partisi muhalif olarak Mecliste vardır. Yani, Muhalefete de muhalif bir Yeniden Refah Partisi vardır. Çünkü; Milli Görüş demek, Hakkı savunmak demektir.           Dr Erbakan ve Yeniden Refah Partisinin Milli Görüş kadrolarına hayırlı olsun diyoruz. Çalışmalarında başarılar diliyoruz. Rabbimiz her daim yâr ve yardımcıları olsun İnşaallah.
Ekleme Tarihi: 24 Haziran 2023 - Cumartesi
Emrullah Akbulat

Milli Görüş'ün Buluşma Merkezi Yeniden Refah Partisi'dir

                   Milli  Görüş'ün  Buluşma  Merkezi  Yeniden  Refah Partisi'dir

          14 Mayıs 2023 te yapılan seçim Milli Görüş'ün partisinin Yeniden Refah Partisi olduğunu belgelemiştir, ispatlamıştır. Dr Erbakan liderliğinde ki Yeniden Refah Partisi seçime kendi loğosu, kendi bayrağıyla katılmıştır. İttifak tarafını belirlemiştir ama haketmediği  vekil talebinde bulunmamıştır.  Halkına güvenmiştir, halkının tercihi kabulümdür demiştir.

          İktidar olan Cumhur İttifakı  ( Ak Parti - MHP ) ve muhalefet tarafını oluşturan 6 + 1 li Millet İttifakı ( CHP - İYİ PARTİ - DEVA - GELECEK - DEMOKRAT PARTİ - SAADET  PARTİSİ ) insanlarımızı adeta ikiye ayırmış, sanki başka alternatif yokmuş görüntüsü vermeye çalışmışlardır. Buna rağmen Yeniden Refah Partisi Milli Görüş adaylarından beş ismi Meclise gönderme başarısını göstermiştir.

          Millet İttifaki ile 14 Mayıs seçimlerine katılan DEVA, GELECEK, Denokrat Parti, SP 1 / 1000 ölçeklerde oy almadıkları gerçeğiyle karşı karşıya kalmışlardır. Bu da demek oluyor ki; Bu partiler haketmedikleri vekil sayısı elde etmişler ve Mecliste grup kurma hakkı elde etmişlerdir. CHP liderinin Cumhurbaşkanı olma hırsı, Meral Akşaner'in yanlış politikası Mecliste yanlış yansımaların oluşmasına sebep olmuştur.

          Dr M. Fatih Erbakan; Şartlar iki seçenek durumu oluşturduğu için; CHP merkezli ittifak yerine Cumhur İttifakını desteklemiştir. CHP zihniyetinin bu toplumun maddi - manevi değerleriyle sorunlu olması hasebiyle Millet İttifakını tercih edemezdi. Hele hele vekil hesabı yapılarak halkın tercihi pazarlık konusu yapılamazdı. Tarih, bu pazarlıklar sebebiyle de Millet İttifakını affetmeyecektir. Zillet İttifakı ithamlarıyla hep hatırlatacaktır.

          Dr Erbakan liderliğinde ki Yeniden Refah Partisi gerçek muhalefet partisi olarak Mecliste halkımızı temsil edecektir. Doğruya destek, yanlışa da fren vazifesi ifa görecektir. Yoksa, Millet İttifakı üyelerinin yaptığı gibi iktidarın yaptığı her şeyi karalama siyaseti yapmayacaktır. İktidar; Bugüne kadar yapıcı - eleştirel yapıda muhalefet olmadığı için yanlışlarında devam etmiştir. Ama bundan böyle Yeniden Refah Partisi muhalif olarak Mecliste vardır. Yani, Muhalefete de muhalif bir Yeniden Refah Partisi vardır. Çünkü; Milli Görüş demek, Hakkı savunmak demektir.

          Dr Erbakan ve Yeniden Refah Partisinin Milli Görüş kadrolarına hayırlı olsun diyoruz. Çalışmalarında başarılar diliyoruz. Rabbimiz her daim yâr ve yardımcıları olsun İnşaallah.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.