Gülsan Metal
birsan alüminyum
Emrullah Akbulat
Köşe Yazarı
Emrullah Akbulat
 

Milli Görüşçü Özgür Düşüncenin, kardeşliğin Yegane Savunucusudur.

Milli  Görüşçü  Özgür  Düşüncenin, kardeşliğin  Yegane   Savunucusudur.  Nefret  Dili  Kullanan,  Toplumu  Ayrıştıran  Zihniyetle  Asla  Birlikte  Hareket  Etmez.  Bize  Bakan  Dostlarımızı,  Dostlarımıza  Bakan  Bizi  Görür...           Yüz senedir insanlarımıza Batı medeniyetini o kadar hoş gösterdiler ki 100  sene önce ülkeyi işgal eden Padişahı gemiye atıp götüren, kılığını - kıyafetini değiştiren, Tarihini unutturan zihniyeti adeta kurtarıcı gibi görmeye başladı. Toplum olarak yaşadığımız bu harakiri, inancımızdan, - imanımızdan kopuşla; Mankurtlaşmanın doruğunu yaşadığımızın göstergesi. Geceye çöken karanlığı aydınlatan ateşte, gündüzü aydınlatan güneşte Filistinli kardeşlerimizi yaktığı gibi hala yüreğinde bir parça kırıntı imanı kalmış olanıda yakıyor, kahrediyor.           Kültürel yok oluş, kimlik kaybı bizlere çıkış yolunun Milli Görüş le mümkün olacağını gösteriyor. Yakalandığımız Batı hastalığından kurtuluşumuzun reçetesi Milli Çözüm - Milli Görüş'tür. Kendimiz olmaktan, kendimize has düşünmekten başka çıkar yolumuz yoktur.            Ecdadımız  ''  Bana  arkadaşını  söyle  sana  kim  olduğunu  söyleyeyim '' demiş. Diyeceğim, yol arkadaşı insanın istikametinin, zihniyetinin, hatta, asıl maksadının ipuçlarını verir. Efendim '' ben Kâbe yolcusuyum '' deyip, Paris - Londra uçağına binerseniz, hiç bir inandırıcılığın kalmaz.           Biz Milli Görüşçüyüz. Bizler '' Önce Ahlâk ve Maneviyat '' diyenleriz. Daima tutarlı yaşamaya, ilişkilerimizi bu düzeyde tutmayı isteriz. İkiyüzlülüğün lügatımızda yeri yoktur. Manevi değerlerimize öncelik veririz. Tabi, ülkemiz için maddi - manevi kalkınmanın beraber gerçekleşmesini isteriz.           Özgür düşüncenin tarafıyız. Kimse inancından veya fikrinden dolayı yadırganmasın, yargılanmasın isteriz. Herkesin eşitliğini savunuruz. Farklılıkların zenginliğimiz olduğuna gönülden inanıyor ve savunuyoruz.           Bu ülkenin, bu Milletin önemli değerlerinden biri de inancıdır. Dolayısıyle Kur'an ı Kerim e çok değer veririz. Çağlar üstü olduğunu biliriz. '' Kur'an eğitimini orta çağ öğretisi '' olarak görenlerin tutumunu asla tasvip etmeyiz. Herkes inanıp - inanmamakta özgürdür ancak; Hakaret hakkı asla olamaz deriz...           Milli Görüşçü'nün rutin tavrıdır '' ya olduğu gibi görünmek, ya da göründüğü gibi olmak. '' Siyasi alanda da tutumu aynıdır. Çizgisi değişmez. Bu mevzuya aralıklarla devam edeceğimizi belirterek: Vesselam...              
Ekleme Tarihi: 08 Kasım 2023 - Çarşamba
Emrullah Akbulat

Milli Görüşçü Özgür Düşüncenin, kardeşliğin Yegane Savunucusudur.

Milli  Görüşçü  Özgür  Düşüncenin, kardeşliğin  Yegane   Savunucusudur.

 Nefret  Dili  Kullanan,  Toplumu  Ayrıştıran  Zihniyetle  Asla  Birlikte  Hareket  Etmez.  Bize  Bakan  Dostlarımızı,  Dostlarımıza  Bakan  Bizi  Görür...
          Yüz senedir insanlarımıza Batı medeniyetini o kadar hoş gösterdiler ki 100  sene önce ülkeyi işgal eden Padişahı gemiye atıp götüren, kılığını - kıyafetini değiştiren, Tarihini unutturan zihniyeti adeta kurtarıcı gibi görmeye başladı. Toplum olarak yaşadığımız bu harakiri, inancımızdan, - imanımızdan kopuşla; Mankurtlaşmanın doruğunu yaşadığımızın göstergesi. Geceye çöken karanlığı aydınlatan ateşte, gündüzü aydınlatan güneşte Filistinli kardeşlerimizi yaktığı gibi hala yüreğinde bir parça kırıntı imanı kalmış olanıda yakıyor, kahrediyor.
          Kültürel yok oluş, kimlik kaybı bizlere çıkış yolunun Milli Görüş le mümkün olacağını gösteriyor. Yakalandığımız Batı hastalığından kurtuluşumuzun reçetesi Milli Çözüm - Milli Görüş'tür. Kendimiz olmaktan, kendimize has düşünmekten başka çıkar yolumuz yoktur. 
          Ecdadımız  ''  Bana  arkadaşını  söyle  sana  kim  olduğunu  söyleyeyim '' demiş. Diyeceğim, yol arkadaşı insanın istikametinin, zihniyetinin, hatta, asıl maksadının ipuçlarını verir. Efendim '' ben Kâbe yolcusuyum '' deyip, Paris - Londra uçağına binerseniz, hiç bir inandırıcılığın kalmaz.
          Biz Milli Görüşçüyüz. Bizler '' Önce Ahlâk ve Maneviyat '' diyenleriz. Daima tutarlı yaşamaya, ilişkilerimizi bu düzeyde tutmayı isteriz. İkiyüzlülüğün lügatımızda yeri yoktur. Manevi değerlerimize öncelik veririz. Tabi, ülkemiz için maddi - manevi kalkınmanın beraber gerçekleşmesini isteriz.
          Özgür düşüncenin tarafıyız. Kimse inancından veya fikrinden dolayı yadırganmasın, yargılanmasın isteriz. Herkesin eşitliğini savunuruz. Farklılıkların zenginliğimiz olduğuna gönülden inanıyor ve savunuyoruz.
          Bu ülkenin, bu Milletin önemli değerlerinden biri de inancıdır. Dolayısıyle Kur'an ı Kerim e çok değer veririz. Çağlar üstü olduğunu biliriz. '' Kur'an eğitimini orta çağ öğretisi '' olarak görenlerin tutumunu asla tasvip etmeyiz. Herkes inanıp - inanmamakta özgürdür ancak; Hakaret hakkı asla olamaz deriz...
          Milli Görüşçü'nün rutin tavrıdır '' ya olduğu gibi görünmek, ya da göründüğü gibi olmak. '' Siyasi alanda da tutumu aynıdır. Çizgisi değişmez. Bu mevzuya aralıklarla devam edeceğimizi belirterek: Vesselam... 
          

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Mehmet Sirkeci
(08.11.2023 11:14 - #233)
Çok güzel bir yazı
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.