Gülsan Metal
birsan alüminyum
Emrullah Akbulat
Köşe Yazarı
Emrullah Akbulat
 

Irak ve Suriye'nin karıştırılması, Esed'in kendi halkını katletmesi planlarının bir parçası. Gazze tümüyle boşaltılmak isteniyor..

          Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çok sevdiğim, çok doğru bulduğum bir sloganı var; '' Dünya 5 ten büyüktür.''  Evet, Dünya Birleşmiş Milletlerde ( BM ) veto hakkı olan ABD, RUSYA, ÇİN, İNGİLTERE, Fransa dirayetiyle idare ediliyor. Bu beş gücün arasında en güçlü olan, büyük patron tartışmasız ABD. Öyle olmasa zaman zaman RUSYA ve ÇİN e ayar vermeye kalkmaz.           100 yıl önce büyük abi İngiltereydi. Orta Doğu  hatta, Dünya beşeri haritasını İngilizler çizmişti. Şimdi rol ABD ye geçti.  ABD li sıtratejistler, özellikle '' Orta Doğu'da 100 yıl önce yapılan antlaşmaların miyadı doldu. ''  Sınırları yeniden belirleyeceğiz '' diyen Henry Kissinger gibi yahudi kökenliler aynı zamanda ABD nin içerde ve dışardaki yol haritalarını da belirliyorlar.           Irakta binler değil milyonu aşan insan öldürüldü bir o kadar kayıp var. Tecavüzler, talanlar, binbir rezillikler yaşandı. Amerikan askerlerinin müzeleri talan videoları paylaşıldı. Sonra Suriye'de benzer tezgah uygulamaya konuldu. Nusayri Esed baskısı, Hitlerin GESTAPO sunu aratmayan mezalimliklerle nihayet kendi şehirlerini bombalayan Esed Ordusu türetildi.           Baba Esed'in  ( 1982 ) Hama Katliamıyla başlayan demografik temizlik, İran ve Rusya'nın desteğiyle milyonların Suriye'yi terketmesi sağlandı. Tabi, ABD + İngiltere + İsrail ve Batı Esed'e ses çıkarmayarak gayri insanı her zulme yol verildi. Oluşturulan Mülteci Kasırgası '' yla aynı zamanda Türkiye'nin huzuru, ekonomisi de hedef alındı.           Uluslarası İlişkiler, Orta Doğu uzmanları Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin Kassam Tugayları'nın başlattığı Aksa Tufanı operasyonunu yorumlamakta zorlanıyorlar. '' NEDEN '' sorusuna cevap arıyorlar. Yahudi yerleşimciler ve İsrail polisi Eylül 2023 te 250 den fazla Filistinliyi öldürmüşler. Neden biliyormusunuz. Filistinli Arabların kapısına dayanan işgalci Yahudiler direnen Arabları döverek yahut kurşunlayarak öldürüyorlar. Tahammül sınırları zorlanıyor yani. '' Aksa Tufanı harekatına mecbur edildiler '' diyenler az değil. ''  İsrail Başbakanının harekattan haberi vardı. Fırsat tanındı. Yapacakları katliamlara meşruiyet kazandırmak için yol verildi ''  diyenlerde var.           ABD yi anladık, İngiltere - Fransayı biliyoruz da Almanlara ne oluyor '' İsrail katliamlarına destek '' veriyorlar. İkinci Dünya harbinde öyle hadım edildiler ki gözleri tüm gerçeklere kapalı. Haliyle AB nin de gözleri gerçeklere kapalı oluyor.           Gazze'de insanlık dışı bir abluka var. Uzmanlar '' İsrail savaş suçu işliyor '' diyorlar. Anlaşılan yahudilerin “ Eretz Israel ”  dedikleri Büyük İsrail projesi (Arz ı Mevûd ) için Gazze boşaltılmak isteniyor. Sadece Gazze değil, Golan Tepelerinin tamamı, hatta, Lübnan bile...
Ekleme Tarihi: 12 Ekim 2023 - Perşembe
Emrullah Akbulat

Irak ve Suriye'nin karıştırılması, Esed'in kendi halkını katletmesi planlarının bir parçası. Gazze tümüyle boşaltılmak isteniyor..

          Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çok sevdiğim, çok doğru bulduğum bir sloganı var; '' Dünya 5 ten büyüktür.''  Evet, Dünya Birleşmiş Milletlerde ( BM ) veto hakkı olan ABD, RUSYA, ÇİN, İNGİLTERE, Fransa dirayetiyle idare ediliyor. Bu beş gücün arasında en güçlü olan, büyük patron tartışmasız ABD. Öyle olmasa zaman zaman RUSYA ve ÇİN e ayar vermeye kalkmaz.

          100 yıl önce büyük abi İngiltereydi. Orta Doğu  hatta, Dünya beşeri haritasını İngilizler çizmişti. Şimdi rol ABD ye geçti.  ABD li sıtratejistler, özellikle '' Orta Doğu'da 100 yıl önce yapılan antlaşmaların miyadı doldu. ''  Sınırları yeniden belirleyeceğiz '' diyen Henry Kissinger gibi yahudi kökenliler aynı zamanda ABD nin içerde ve dışardaki yol haritalarını da belirliyorlar.

          Irakta binler değil milyonu aşan insan öldürüldü bir o kadar kayıp var. Tecavüzler, talanlar, binbir rezillikler yaşandı. Amerikan askerlerinin müzeleri talan videoları paylaşıldı. Sonra Suriye'de benzer tezgah uygulamaya konuldu. Nusayri Esed baskısı, Hitlerin GESTAPO sunu aratmayan mezalimliklerle nihayet kendi şehirlerini bombalayan Esed Ordusu türetildi.

          Baba Esed'in  ( 1982 ) Hama Katliamıyla başlayan demografik temizlik, İran ve Rusya'nın desteğiyle milyonların Suriye'yi terketmesi sağlandı. Tabi, ABD + İngiltere + İsrail ve Batı Esed'e ses çıkarmayarak gayri insanı her zulme yol verildi. Oluşturulan Mülteci Kasırgası '' yla aynı zamanda Türkiye'nin huzuru, ekonomisi de hedef alındı.

          Uluslarası İlişkiler, Orta Doğu uzmanları Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin Kassam Tugayları'nın başlattığı Aksa Tufanı operasyonunu yorumlamakta zorlanıyorlar. '' NEDEN '' sorusuna cevap arıyorlar. Yahudi yerleşimciler ve İsrail polisi Eylül 2023 te 250 den fazla Filistinliyi öldürmüşler. Neden biliyormusunuz. Filistinli Arabların kapısına dayanan işgalci Yahudiler direnen Arabları döverek yahut kurşunlayarak öldürüyorlar. Tahammül sınırları zorlanıyor yani. '' Aksa Tufanı harekatına mecbur edildiler '' diyenler az değil. ''  İsrail Başbakanının harekattan haberi vardı. Fırsat tanındı. Yapacakları katliamlara meşruiyet kazandırmak için yol verildi ''  diyenlerde var.

          ABD yi anladık, İngiltere - Fransayı biliyoruz da Almanlara ne oluyor '' İsrail katliamlarına destek '' veriyorlar. İkinci Dünya harbinde öyle hadım edildiler ki gözleri tüm gerçeklere kapalı. Haliyle AB nin de gözleri gerçeklere kapalı oluyor.

          Gazze'de insanlık dışı bir abluka var. Uzmanlar '' İsrail savaş suçu işliyor '' diyorlar. Anlaşılan yahudilerin “ Eretz Israel ”  dedikleri Büyük İsrail projesi (Arz ı Mevûd ) için Gazze boşaltılmak isteniyor. Sadece Gazze değil, Golan Tepelerinin tamamı, hatta, Lübnan bile...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (2)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Ali ihsan Eser
(12.10.2023 19:15 - #192)
Çok gercekci tespitler.Tamamen katılıyorum.Batı kendi aralarında maddi yarışa girer lakin.Sömürgecilige,katliama gelince bırakın Almanı Rusla abd bile bir olur kanka olurlar.Selamlar.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Simyacı
(17.10.2023 17:45 - #199)
İsrail son saldırısı ile inşallah. İslam Birliği'nin topyekün bir olup karşı saldırı yapmasına sebep olur. Aksi durumda bize müstehaktır.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.