Gülsan Metal
birsan alüminyum
Emrullah Akbulat
Köşe Yazarı
Emrullah Akbulat
 

Dr Erbakan ve Ekibi; Kadrolarını Ehil Genç Katılımlarla Güçlendirerek Yollarına Devam Ediyorlar..

Hakikaten Dr Erbakan'ın seçim öncesi ve seçim sonrası söyledikleri doğru çıktı. Hükümet suçlamaların doğruluğu karşısında geçtiğimiz günlerde İsrail'e yaptırım kararı aldı. Ayrıca Ak Parti eriyor. Ak Parti üzerinden semirenler, göbeklerini şişirenler yenilginin kabahatlisi olarak Dr Erbakan ve YRP yi göstermek istiyorlar. Kesinlikle doğru değil. CUmhurbaşkanlığı seçiminde İstanbul ve Ankara seçimlerini KK önde kapatmıştı algıyla sanki Dr Erbakan ve YRP yüzünden kaybedildi diyorlar. Utanmazlıklarından hala kabahatlerini görüp koltukları ehil olanlara bırakma basireti gösteremiyorlar. Oysa seçim sonrasında da Bayramda YRP 200 bine yakın yeni üye katılımıyla yoluna devam ediyor. Bu sebeple ne CHP nin ne Ak Partinin çıkarcı trollerine kanmayalım hiç birinin militanı, hızlı savunucusu olmayalım derim.           Ankara ve İstanbul'un seçim neticeleri; Ak Parti yöneticilerinin yanlış aday seçimi ve ekonomik krizin toplumdaki yansımaları nedeniyle CHP li adayların suni başarısıyla noktalandı. Bunun karşısında tüm engellemelere, karalamalara rağmen Milli Görüş ekibi  % 6.19 oy alarak Türkiye'nin üçüncü büyük partisi olmayı başardı. Hemde Ak Parti'nin, CHP nin basın ve ekonomik gücüne, saldırılarına rağmen Yeniden Refah Partisi seçimin yükselen yıldızı olmuştur. Her gün katılan üyeleriyle büyümeye devam ediyor.            İnsanlarımızın CHP'nin kadro oluşumuna bakarak   bu ülkeye hizmet  üretemeyeceğini görüyor. CHP kurulduğundan bu güne tabiri caizse aynı tas aynı hamam misali, toplumun değerleriyle kavgalı yapısını muhafaza ediyor. Ak Parti ise yıprandı, toplumun tabiriyle '' semirenlerin, göbeklerini şişirenlerin partisi '' oldu. Dolayısıyle çoğunluğun, mağdurların, hizmet bekleyenlerin ümitle beklediği Yeniden Refah Partisi ( YRP ) oldu. İnşaallah ehliyet - liyakat sahibi olanların bir araya geldiği, hizmet için, Allah(cc) rızası için göreve talip lilerin kadrolaştığı parti olarak yoluna devam edecek.          Evet seçim bitti ama insanlarımızın Dr Erbakan ve YRP ekibinden beklentileri daha da arttı. Kamuda ve özel sektörde çalışanların meseleleri artarak devam ediyor. Çiftçilerimizin, besicilerimizin sorunları dağ gibi önümüzde. Hayat pahalılığı ve enflasyon dar gelirlinin, emeklilerin hatta esnafın  hayatını zorlaştırıyor. Çözümü; iktidar kadar önerileriyle - eleştirileriyle muhalefette üstlenecek. Bu çerçevede YRP nin meclis çalışmalarının beklentiler doğrultusunda aktif olması bekleniyor.  CHP ve avanesi gibi iktidarla didişerek değil, ülke - Millet, insanlık adına faydalı teklif ve önerilerle Meclistede yükselen yıldızın YRP olacağı muhakkak. Beklenti bu yöndedir. Vesselam..  
Ekleme Tarihi: 12 Nisan 2024 - Cuma
Emrullah Akbulat

Dr Erbakan ve Ekibi; Kadrolarını Ehil Genç Katılımlarla Güçlendirerek Yollarına Devam Ediyorlar..

Hakikaten Dr Erbakan'ın seçim öncesi ve seçim sonrası söyledikleri doğru çıktı. Hükümet suçlamaların doğruluğu karşısında geçtiğimiz günlerde İsrail'e yaptırım kararı aldı. Ayrıca Ak Parti eriyor. Ak Parti üzerinden semirenler, göbeklerini şişirenler yenilginin kabahatlisi olarak Dr Erbakan ve YRP yi göstermek istiyorlar. Kesinlikle doğru değil. CUmhurbaşkanlığı seçiminde İstanbul ve Ankara seçimlerini KK önde kapatmıştı algıyla sanki Dr Erbakan ve YRP yüzünden kaybedildi diyorlar. Utanmazlıklarından hala kabahatlerini görüp koltukları ehil olanlara bırakma basireti gösteremiyorlar. Oysa seçim sonrasında da Bayramda YRP 200 bine yakın yeni üye katılımıyla yoluna devam ediyor. Bu sebeple ne CHP nin ne Ak Partinin çıkarcı trollerine kanmayalım hiç birinin militanı, hızlı savunucusu olmayalım derim.

          Ankara ve İstanbul'un seçim neticeleri; Ak Parti yöneticilerinin yanlış aday seçimi ve ekonomik krizin toplumdaki yansımaları nedeniyle CHP li adayların suni başarısıyla noktalandı. Bunun karşısında tüm engellemelere, karalamalara rağmen Milli Görüş ekibi  % 6.19 oy alarak Türkiye'nin üçüncü büyük partisi olmayı başardı. Hemde Ak Parti'nin, CHP nin basın ve ekonomik gücüne, saldırılarına rağmen Yeniden Refah Partisi seçimin yükselen yıldızı olmuştur. Her gün katılan üyeleriyle büyümeye devam ediyor. 

          İnsanlarımızın CHP'nin kadro oluşumuna bakarak   bu ülkeye hizmet  üretemeyeceğini görüyor. CHP kurulduğundan bu güne tabiri caizse aynı tas aynı hamam misali, toplumun değerleriyle kavgalı yapısını muhafaza ediyor. Ak Parti ise yıprandı, toplumun tabiriyle '' semirenlerin, göbeklerini şişirenlerin partisi '' oldu. Dolayısıyle çoğunluğun, mağdurların, hizmet bekleyenlerin ümitle beklediği Yeniden Refah Partisi ( YRP ) oldu. İnşaallah ehliyet - liyakat sahibi olanların bir araya geldiği, hizmet için, Allah(cc) rızası için göreve talip lilerin kadrolaştığı parti olarak yoluna devam edecek.

         Evet seçim bitti ama insanlarımızın Dr Erbakan ve YRP ekibinden beklentileri daha da arttı. Kamuda ve özel sektörde çalışanların meseleleri artarak devam ediyor. Çiftçilerimizin, besicilerimizin sorunları dağ gibi önümüzde. Hayat pahalılığı ve enflasyon dar gelirlinin, emeklilerin hatta esnafın  hayatını zorlaştırıyor. Çözümü; iktidar kadar önerileriyle - eleştirileriyle muhalefette üstlenecek. Bu çerçevede YRP nin meclis çalışmalarının beklentiler doğrultusunda aktif olması bekleniyor.  CHP ve avanesi gibi iktidarla didişerek değil, ülke - Millet, insanlık adına faydalı teklif ve önerilerle Meclistede yükselen yıldızın YRP olacağı muhakkak. Beklenti bu yöndedir. Vesselam..

 
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Öğe
(12.04.2024 16:36 - #459)
Kalemine sağlık
Emrullah Akbulat Teşekkür ederim...
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.