Gülsan Metal
birsan alüminyum
Emrullah Akbulat
Köşe Yazarı
Emrullah Akbulat
 

Bu Mazlum Milletin Çocukları Her An Bedrin Aslanı Olmaya Hazırken; Servetlerine Servet Katanlar Paylaşmamakta Direniyor...

Rabbimiz mekanlarını Cennet eylesin İnşaallah. Hakikaten çok üzüntülüyüz. Gariban çocukları kanlarıyla canlarıyla Bedrin aslanları oluyor, toprağa düşüyorlar. Öte yandan trilyonlar kazanan kompradorlar vergi borçları affedilirken şehid çocukların tabutlarının götürüldükleri evleri görüp utanmıyorlar. Hiç olmazsa bir aileye ev yapayım telaşında, gayretinde olmuyorlar.           Kardeşim kimsenin kazancında gözümüz yok. Bu ülkede rahat yaşayalım diye canlarını feda eden Mehmetçiklerimizin geride bıraktıklarına  toplum olarak sahip çıkılsın istiyoruz. Çok kazananlarda pamuk ellerini ceplerine uzatsınlar; Devletin yanında olduklarını belgelesinler. Şehid düşen mağdur çocukların ailelerine, eşlerine birer ev - daire ne gerekiyorsa yapsınlar. Böylece acıda, sevinçte ortak olduğumuz belgelensin. Kimi yerken kimi de boynu bükük bırakılmasın diyoruz..           Hep konuşuyoruz. İcraata gelince ortada bir şey yok. Her şeyi iktidardan beklemekte yanlış. Sivil Toplum Kuruluşları da duyarlı olmalı. Tabi, muhalefet partileride bu mevzuda dayanışma halinde olmalı. Sadece iktidarı eleştirmek için yalandan şehidler üzerinden politika yapmakta doğru değil. Yol gösterici, yönlendiricide olmalılar. Öyle değil mi ?!           Ülkemizin önemli bir çok gündemi var. Hayat devam ediyor. Meselelerin, güncel mevzuların konuşulmasıda lazım. Asgari ücret meselesinin son toplantısı, emeklilerin yılbaşı sonrası zam beklentileri var. Hakikaten ekonomik, siyasi sorunlar, sosyal beklentiler var.           Ülkemizde yaşanan her gelişmenin global gelişmelerle ilişkili olduğunu biliyoruz. Rahmetli Erbakan Hocamızın dediği gibi;  Siyonizm'den bihaber olanlar, meseleleri idrak edemez, çözüm üretemezler. Temenni edelim sadece siyasilerimiz değil, tüm ülke insanlarımız bu konuyu ciddiye alsınlar, tavırlarını ona göre belirlesinler. Vesselam...
Ekleme Tarihi: 25 Aralık 2023 - Pazartesi
Emrullah Akbulat

Bu Mazlum Milletin Çocukları Her An Bedrin Aslanı Olmaya Hazırken; Servetlerine Servet Katanlar Paylaşmamakta Direniyor...

Rabbimiz mekanlarını Cennet eylesin İnşaallah. Hakikaten çok üzüntülüyüz. Gariban çocukları kanlarıyla canlarıyla Bedrin aslanları oluyor, toprağa düşüyorlar. Öte yandan trilyonlar kazanan kompradorlar vergi borçları affedilirken şehid çocukların tabutlarının götürüldükleri evleri görüp utanmıyorlar. Hiç olmazsa bir aileye ev yapayım telaşında, gayretinde olmuyorlar.

          Kardeşim kimsenin kazancında gözümüz yok. Bu ülkede rahat yaşayalım diye canlarını feda eden Mehmetçiklerimizin geride bıraktıklarına  toplum olarak sahip çıkılsın istiyoruz. Çok kazananlarda pamuk ellerini ceplerine uzatsınlar; Devletin yanında olduklarını belgelesinler. Şehid düşen mağdur çocukların ailelerine, eşlerine birer ev - daire ne gerekiyorsa yapsınlar. Böylece acıda, sevinçte ortak olduğumuz belgelensin. Kimi yerken kimi de boynu bükük bırakılmasın diyoruz..

          Hep konuşuyoruz. İcraata gelince ortada bir şey yok. Her şeyi iktidardan beklemekte yanlış. Sivil Toplum Kuruluşları da duyarlı olmalı. Tabi, muhalefet partileride bu mevzuda dayanışma halinde olmalı. Sadece iktidarı eleştirmek için yalandan şehidler üzerinden politika yapmakta doğru değil. Yol gösterici, yönlendiricide olmalılar. Öyle değil mi ?!

          Ülkemizin önemli bir çok gündemi var. Hayat devam ediyor. Meselelerin, güncel mevzuların konuşulmasıda lazım. Asgari ücret meselesinin son toplantısı, emeklilerin yılbaşı sonrası zam beklentileri var. Hakikaten ekonomik, siyasi sorunlar, sosyal beklentiler var.

          Ülkemizde yaşanan her gelişmenin global gelişmelerle ilişkili olduğunu biliyoruz. Rahmetli Erbakan Hocamızın dediği gibi;  Siyonizm'den bihaber olanlar, meseleleri idrak edemez, çözüm üretemezler. Temenni edelim sadece siyasilerimiz değil, tüm ülke insanlarımız bu konuyu ciddiye alsınlar, tavırlarını ona göre belirlesinler. Vesselam...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Akıncı
(26.12.2023 09:11 - #259)
Maalesef öyle zengin daha zengin fakir daha fakir
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.