Gülsan Metal
birsan alüminyum

GEBZESPOR DEPLASMANDA FARKLI KAZANDI

Spor 21.04.2024 - 18:49, Güncelleme: 21.04.2024 - 18:49
 

GEBZESPOR DEPLASMANDA FARKLI KAZANDI

Bölgesel Amatör Lig 2.Grup'ta zirve mücadeleden ve şampiyonluk yolunda zirve takibini sürdüren Gebzespor deplasmanda Uzunöprüspor'u 1-5 yendi.
    Maçın 32.dakikasında Burak Baba'nın attıgı gol ile 1-0 öne gçen Gebzespor ik yaıda rakibine poziyon vermedi. ilk yarı 1-0 Gebzesporun üstünlüğü ile son buldu. İkinci yarının Bşlamasıylabirlikte Burak Baba'nın vuruşuyla 47.dakikada slor 2-0 ra geldi.Ataklarının sıklaştıran Gebzespor 59,dakikada Ahmet Parlakın mükemmel vuruşuyla skoru 3-0 ra getirdi.Golden sonra ev sahibi ekip baskılı oynamaya başladı ve 62.dakikada Volkan ile golu budu ve skor 3-1're geldi. Fotoğraf:Aktan Uslu Ev sahibi takımn bskısı devam ederken 67.dakikada Erbay ile  bulduğu gol iptal edildi.Oyun karşılıklı ataklarlarla devam ederken 88,dakikada korner kullannan mor menekşe direkten dönen topu Murat tamamlayarak skoru 4-1'e getirdi. Uzatma dakikalarında  Tolga Kılıç'ın şutu le skor 5-1 oldu. bu gol maçın skorunuda belirledi. Gebzespor öümüzdeki hafta evinde Sarayspor1953 ile oynayaak.  
Bölgesel Amatör Lig 2.Grup'ta zirve mücadeleden ve şampiyonluk yolunda zirve takibini sürdüren Gebzespor deplasmanda Uzunöprüspor'u 1-5 yendi.
 
 
Maçın 32.dakikasında Burak Baba'nın attıgı gol ile 1-0 öne gçen Gebzespor ik yaıda rakibine poziyon vermedi.
ilk yarı 1-0 Gebzesporun üstünlüğü ile son buldu.
İkinci yarının Bşlamasıylabirlikte Burak Baba'nın vuruşuyla 47.dakikada slor 2-0 ra geldi.Ataklarının sıklaştıran Gebzespor 59,dakikada Ahmet Parlakın mükemmel vuruşuyla skoru 3-0 ra getirdi.Golden sonra ev sahibi ekip baskılı oynamaya başladı ve 62.dakikada Volkan ile golu budu ve skor 3-1're geldi.
Fotoğraf:Aktan Uslu
Ev sahibi takımn bskısı devam ederken 67.dakikada Erbay ile  bulduğu gol iptal edildi.Oyun karşılıklı ataklarlarla devam ederken 88,dakikada korner kullannan mor menekşe direkten dönen topu Murat tamamlayarak skoru 4-1'e getirdi.
Uzatma dakikalarında  Tolga Kılıç'ın şutu le skor 5-1 oldu. bu gol maçın skorunuda belirledi.
Gebzespor öümüzdeki hafta evinde Sarayspor1953 ile oynayaak.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.