Gebze Gazeteciler Cemiyet'inden Vali Aktaş’a Sıcak Karşılama
Gebze Gazeteciler Cemiyet'inden Vali Aktaş’a Sıcak Karşılama
Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Gebze Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek yerel basının önemine dikkat çekti. Vali Aktaş, basın mensuplarının şehir için özveriyle çalıştığını belirtti.
Harika bir haber metni taslağı hazırladım. Bu metni yerel gazetelerde, internet sitelerinde veya sosyal medya mecralarında profesyonel bir formatta kullanabilirsin.
Vali Aktaş’tan Gebze Gazeteciler Cemiyetine Önemli Ziyaret
Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Gebze Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek yerel basının önemine dikkat çekti. Vali Aktaş, basın mensuplarının şehir için özveriyle çalıştığını belirtti.
GEBZE – Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Gebze Gazeteciler Cemiyeti’ni (GGC) ziyaret ederek bölgedeki basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit’in de eşlik ettiği ziyarette, yerel medyanın durumu ve gazetecilerin talepleri ele alındı.
Basın Mensupları Özveriyle Çalışıyor
Gebze Gazeteciler Cemiyeti " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Levent Altun ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Aktaş, cemiyet binasında basın mensuplarıyla samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Vatandaşların doğru ve hızlı haber alması için yerel basının kritik bir rol üstlendiğini ifade eden Aktaş; gazetecilerin taleplerini dinleyerek, yerel medyanın gelişimine yönelik önerileri not aldı.
Vali Aktaş, basın mensuplarına hitaben yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:
"Şehrimizde yaşayan vatandaşlarımızın haber alma hakkı için gece gündüz demeden, özveriyle çalışan tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum."
Başkan Altun’dan Teşekkür
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Gebze Gazeteciler Cemiyeti " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Levent Altun, Vali Aktaş’a nazik ziyareti ve yerel basına gösterdiği ilgi için teşekkür etti.
Geniş Katılım Sağlandı Ziyaret sırasında cemiyet yönetim kurulu üyeleri; Ahmet Oğuz, Sabiha Toprak Kırdemir, Caner Pesen, Mesut Işık, Barış Ateş, Barış Dursun, Olcay Karabağ, Mustafa Aksoy ve Mert Gürenç de hazır bulunarak Vali Aktaş ile görüş alışverişinde bulundular.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

