Fatih Erbakan Kocaeli’den Uyardı: "Asıl Hedef Türkiye’dir!"
Fatih Erbakan Kocaeli’den Uyardı: "Asıl Hedef Türkiye’dir!"
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kocaeli’de düzenlenen iftar programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gazze’deki manzaranın bir benzerinin Türkiye’de yaşatılmak istendiğini savunan Erbakan, "Sıra Türkiye’ye gelecek, asıl hedef biziz" dedi.
Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, Gölcük Kongre Sarayı’nda yoğun katılımlı bir iftar programı gerçekleştirdi. Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Ahmet Emre Aydın’ın ev sahipliği yaptığı buluşmaya; Genel Başkan Fatih Erbakan, Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, MKYK üyeleri, genel başkan danışmanları ve çok sayıda partili katıldı.
"KOCAELİ ANADOLU’YU PEŞİNDEN SÜRÜKLEYECEKTİR"
Programın açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Ahmet Emre Aydın’ın ardından kürsüye gelen Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla teşkilatı selamladı. Son olarak partililere seslenen Genel Başkan Fatih Erbakan, Kocaeli’nin Milli Görüş tarihindeki stratejik önemine değinerek, " Kocaeli gibi bir il, diğer illeri ve Anadolu’yu peşinden sürükleyecektir. Kocaeli’den beklentimiz çok büyük" ifadelerini kullandı

"GAZZE’DEKİ MANZARALARI TÜRKİYE’DE GÖREBİLİRİZ"
Merhum Başbakan Necmettin Erbakan’ın on yıllar öncesinden yaptığı uyarıları hatırlatan Fatih Erbakan, küresel güçlerin bölgedeki planlarının nihai durağının Türkiye olduğunu iddia etti. Erbakan, konuşmasında şu uyarılarda bulundu:
"Bunlar iyi günlerimiz olabilir; Türkiye’de seçim yapılamayacak noktaya gelebiliriz. Türkiye’de Gazze’de yaşanan manzaraları görme noktasına gelebiliriz. Asıl hedef Türkiye’dir. İran’dan sonra sıra Türkiye’nin yok edilmesine gelecek. Nil ile Fırat arasında 'Büyük İsrail'i hayata geçirme planları var."
VENEZUELA VE İRAN ÖRNEĞİ
Dünya siyasetindeki gelişmeleri "kuvveti hak sebebi sayan bir zihniyetin ürünü" olarak nitelendiren Erbakan, Venezuela Devlet Başkanı’na yönelik tutumu ve Orta Doğu’daki işgalleri örnek gösterdi. Erbakan, "Erbakan Hocamız yıllarca anlattı; 'Irak’tan sonra sıra Libya’ya, Mısır’ara, Suriye’ye, sonra İran’a, sonra da Türkiye’ye gelecek' dedi. Bugün Amerikan ordusundan emekli isimler bile İran’dan sonraki adımın Türkiye’yi yok etmek olduğunu açıkça söylüyor" dedi.

"YA MİLLİ GÖRÜŞ YA YOK OLUŞ"
Türkiye’nin bu tehditlerden kurtulmasının tek yolunun Yeniden Refah Partisi iktidarı olduğunu savunan Erbakan, çözümün D-60 ve D-160 projelerinde olduğunu belirtti. Erbakan sözlerini şöyle tamamladı:
"Milli Görüş’ün iktidar olması demek, bu siyonist planların 50-100 sene akamete uğraması demektir. Ya bunları yapacağız ya da yok olacağız. Bu nedenle Yeniden Refah Partisi’nin Kocaeli’de mahalle teşkilatlanmalarını hızla tamamlayıp, seçmenin en az yüzde 5’ini üye yapması hayati önem taşımaktadır."
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.


