birsan alüminyum

Bahçeli: “Terörsüz Türkiye milli ve tarihi bir hedeftir”

Siyaset 02.12.2025 - 10:13, Güncelleme: 02.12.2025 - 10:13
 

Bahçeli: “Terörsüz Türkiye milli ve tarihi bir hedeftir”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Terörsüz Türkiye” hedefinin Cumhuriyet tarihinin en etkili adımlarından biri olduğunu belirterek, bu süreçte kararlılıktan taviz verilmeyeceğini söyledi. Bahçeli, hedefin tarihi bir fırsat sunduğunu vurgulayarak, provokasyon girişimlerinin sonuçsuz kalacağını ifade etti.
Bahçeli, yaptığı açıklamada “Terörsüz Türkiye hedefi Cumhuriyet tarihinin en müessir adım ve atılımıdır. Hedefle ilgili taviz, tehir veya en küçük tereddüt asla söz konusu değildir. Ok yaydan çıkmıştır, gemiler yakılmıştır. Kararlılığımız aşınmaz ve tartışılmaz düzeydedir” ifadelerini kullandı. Bu süreci gölgelemeye yönelik tavırların “millete ve devlete karşı direnç” olarak değerlendirileceğini söyledi. MHP lideri, Türkgün Gazetesi’ne verdiği röportajda parti içinden kendisine “darbe yapılacağı” iddialarına da tepki gösterdi. Bahçeli, “MHP içinden şahsıma darbe yapılacakmış. Demokrasi sevdalısı Milliyetçi-Ülkücü Hareket'ten nasıl darbeci çıkacak, işin doğrusu gülümseyerek düşündüm. İftira ve isnatlar bizi yolumuzdan döndüremez bunların hepsi fasa fiso” dedi.     Suriye’nin kuzeydoğusunda faaliyet gösteren SDG/YPG’nin henüz silah bırakmadığını hatırlatan Bahçeli, İmralı’dan gelen çağrının PKK’nın yanı sıra bölücü terör örgütlerinin tüm bileşenlerini kapsadığını ifade etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Terörsüz Türkiye” hedefinin Cumhuriyet tarihinin en etkili adımlarından biri olduğunu belirterek, bu süreçte kararlılıktan taviz verilmeyeceğini söyledi. Bahçeli, hedefin tarihi bir fırsat sunduğunu vurgulayarak, provokasyon girişimlerinin sonuçsuz kalacağını ifade etti.

Bahçeli, yaptığı açıklamada “Terörsüz Türkiye hedefi Cumhuriyet tarihinin en müessir adım ve atılımıdır. Hedefle ilgili taviz, tehir veya en küçük tereddüt asla söz konusu değildir. Ok yaydan çıkmıştır, gemiler yakılmıştır. Kararlılığımız aşınmaz ve tartışılmaz düzeydedir” ifadelerini kullandı. Bu süreci gölgelemeye yönelik tavırların “millete ve devlete karşı direnç” olarak değerlendirileceğini söyledi.

MHP lideri, Türkgün Gazetesi’ne verdiği röportajda parti içinden kendisine “darbe yapılacağı” iddialarına da tepki gösterdi. Bahçeli, “MHP içinden şahsıma darbe yapılacakmış. Demokrasi sevdalısı Milliyetçi-Ülkücü Hareket'ten nasıl darbeci çıkacak, işin doğrusu gülümseyerek düşündüm. İftira ve isnatlar bizi yolumuzdan döndüremez bunların hepsi fasa fiso” dedi.

 
 

Suriye’nin kuzeydoğusunda faaliyet gösteren SDG/YPG’nin henüz silah bırakmadığını hatırlatan Bahçeli, İmralı’dan gelen çağrının PKK’nın yanı sıra bölücü terör örgütlerinin tüm bileşenlerini kapsadığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.