Gülsan Metal
birsan alüminyum
Emrullah Akbulat
Köşe Yazarı
Emrullah Akbulat
 

İsrail'in Savaş Suçları Kabarık. 7 - 8 Yaşında ki Çocukları Esir Diye 9 - 10 Sene Cezaevinde Tutmuş. Aymazlık Esir Takası Diye Çocukları İade Ediyor..!

          Zulmün mazlumların imdat çağrılarını bastırdığı zamanlar yaşıyoruz. İsrail; 8 - 10 yaşında ki çocukları sokaklardan, evlerinden toplayıp savaş esiri diyerek cezaevlerine atmış. Kimini 7 senedir, kimilerini de 10 senedir cezaevinde tutuyor. Bu çocuklara cezaevlerinde kaldıkları zamanlarda aklın -  vicdanın anlamakta zorlandığı zulümler yapıldığı rutin haberler arasında yer alıyor. Müslümanı, yahudisi, hristiyanı, budisti, ateisti vb bu haberleri sadece seyrediyor. '' Nasıl olur ? '' bile demiyor, o kadar sessiz, tepkisiz yığınlar..           İsrail, geçmişi itibariyle zulümde, işkencede de çok mahir. Öyle ya literatüre '' Filistin Askısı '' diye bir işkence metodu sunarak, tüm zalimlerede öğretmiş oldu. Eskiden bu işkenler '' Çin işi, Fransız usulü veya Bizans zulmü '' olarak anılırdı. Şimdi, İsrailin '' Filistin askısı '' hafızalarda yer ediniyor.           İsrail çocuklara sadece işkence yapmamış insanın söylemeye utandığı şeylerden tutunda organlarının çalınma organizasyonlarına da imza atmış. Ajanslar tüm Dünyaya bu haberleri duyuruyorlar. Üzülerek ifadeyim; Böylesi belgeli korkunç habere toplumlar tepkisiz. Bırakın toplumları Birleşmiş Milletler sessiz kalıyor. Daha da önemlisi Uluslarası Adalet Divanı - Mahkemesi;  bu belgeli, tanıklı zulümlere üç maymunu oynuyor.           Müslümanlar olarak '' ehli küfür tek Millettir '' ifadesinin ne kadar doğru olduğuna şahit oluyoruz. Bu Filistinde - Gazze'de yaşananlar bizi hakikatlerle yüzleştiriyor. Bizler ne yapsak bunlar ilahi dine ( İslamiyet'e ) hasımlıklarından vazgeçmeyecekler. Her şeylerine '' Eyvallah '' desek; Yine de '' hayır siz müslümansınız, eyvallah demeniz bişeyi değiştirmez '' diyecekler. Diyorlarda.           Son yüzyılda kendi kurdukları cinayet şebekeleri örgütlerle müslümanları töhmet altında bırakıyor '' İslamafobi '' suçlamasında bulunuyorlar. Gerçek olmayan bahanelerle Afganistan, Filistin, Irak, Suriye,  Libya vb işgal ediliyor, milyonlarca insan öldürülüyor, vatanlarını terke zorluyorlar.           Hülasa edecek olursak; İsrail ve destekçileri işlenen insanlık suçlarına devam ediyorlar. '' İnsan Hakları '' yalan edebiyatları artık bizleri kandıramıyor. Şayet '' Adalet Divanları '' varsa işte İsrail'in işlediği suçlar; Canlı yayınlarla tüm insanlığa seyrettiriliyor. Masum insanlar denizden, havadan, karadan bombalarla katlediliyor. Binbir çeşit kimyasal silah deneniyor. '' DURUN '' diyen var mı yok. Maalesef mazlumların '' İMDAT '' feryatlarını kimse duymuyor. Allah(cc) bizlere uyanış, diriliş nasip etsin İnşaallah. Vesselam.
Ekleme Tarihi: 02 Aralık 2023 - Cumartesi
Emrullah Akbulat

İsrail'in Savaş Suçları Kabarık. 7 - 8 Yaşında ki Çocukları Esir Diye 9 - 10 Sene Cezaevinde Tutmuş. Aymazlık Esir Takası Diye Çocukları İade Ediyor..!

          Zulmün mazlumların imdat çağrılarını bastırdığı zamanlar yaşıyoruz. İsrail; 8 - 10 yaşında ki çocukları sokaklardan, evlerinden toplayıp savaş esiri diyerek cezaevlerine atmış. Kimini 7 senedir, kimilerini de 10 senedir cezaevinde tutuyor. Bu çocuklara cezaevlerinde kaldıkları zamanlarda aklın -  vicdanın anlamakta zorlandığı zulümler yapıldığı rutin haberler arasında yer alıyor. Müslümanı, yahudisi, hristiyanı, budisti, ateisti vb bu haberleri sadece seyrediyor. '' Nasıl olur ? '' bile demiyor, o kadar sessiz, tepkisiz yığınlar..

          İsrail, geçmişi itibariyle zulümde, işkencede de çok mahir. Öyle ya literatüre '' Filistin Askısı '' diye bir işkence metodu sunarak, tüm zalimlerede öğretmiş oldu. Eskiden bu işkenler '' Çin işi, Fransız usulü veya Bizans zulmü '' olarak anılırdı. Şimdi, İsrailin '' Filistin askısı '' hafızalarda yer ediniyor.

          İsrail çocuklara sadece işkence yapmamış insanın söylemeye utandığı şeylerden tutunda organlarının çalınma organizasyonlarına da imza atmış. Ajanslar tüm Dünyaya bu haberleri duyuruyorlar. Üzülerek ifadeyim; Böylesi belgeli korkunç habere toplumlar tepkisiz. Bırakın toplumları Birleşmiş Milletler sessiz kalıyor. Daha da önemlisi Uluslarası Adalet Divanı - Mahkemesi;  bu belgeli, tanıklı zulümlere üç maymunu oynuyor.

          Müslümanlar olarak '' ehli küfür tek Millettir '' ifadesinin ne kadar doğru olduğuna şahit oluyoruz. Bu Filistinde - Gazze'de yaşananlar bizi hakikatlerle yüzleştiriyor. Bizler ne yapsak bunlar ilahi dine ( İslamiyet'e ) hasımlıklarından vazgeçmeyecekler. Her şeylerine '' Eyvallah '' desek; Yine de '' hayır siz müslümansınız, eyvallah demeniz bişeyi değiştirmez '' diyecekler. Diyorlarda.

          Son yüzyılda kendi kurdukları cinayet şebekeleri örgütlerle müslümanları töhmet altında bırakıyor '' İslamafobi '' suçlamasında bulunuyorlar. Gerçek olmayan bahanelerle Afganistan, Filistin, Irak, Suriye,  Libya vb işgal ediliyor, milyonlarca insan öldürülüyor, vatanlarını terke zorluyorlar.

          Hülasa edecek olursak; İsrail ve destekçileri işlenen insanlık suçlarına devam ediyorlar. '' İnsan Hakları '' yalan edebiyatları artık bizleri kandıramıyor. Şayet '' Adalet Divanları '' varsa işte İsrail'in işlediği suçlar; Canlı yayınlarla tüm insanlığa seyrettiriliyor. Masum insanlar denizden, havadan, karadan bombalarla katlediliyor. Binbir çeşit kimyasal silah deneniyor. '' DURUN '' diyen var mı yok. Maalesef mazlumların '' İMDAT '' feryatlarını kimse duymuyor. Allah(cc) bizlere uyanış, diriliş nasip etsin İnşaallah. Vesselam.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
SİMYACI
(03.12.2023 13:56 - #248)
https://www.tarihistan.org/yazarlar/onder-guzelarslan/bu-cesmeden-muslumana-su-icmek-haram/8841/
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.