Gülsan Metal
birsan alüminyum

YSK Başkanı oyunu kullandı

Türkiye 31.03.2024 - 10:20, Güncelleme: 31.03.2024 - 10:20
 

YSK Başkanı oyunu kullandı

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, seçimin sorunsuz şekilde ilerlediğini belirterek, "İnşallah gün sonunda da sorunsuz bir şekilde oy verme işlemleri tamamlanıp sayım işlemlerine geçeriz" açıklamasını yaptı.ANKARA (İGFA) -  Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, oyunu kullanmak için gittiği Arjantin İlkokulu'nda basın mensuplarına da açıklamada bulundu. Seçimle ilgili bilgi veren Yener, "İnşallah gün sonunda da sorunsuz bir şekilde oy verme işlemleri tamamlanıp sayım işlemlerine geçeriz" dedi.

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, seçimin sorunsuz şekilde ilerlediğini belirterek, "İnşallah gün sonunda da sorunsuz bir şekilde oy verme işlemleri tamamlanıp sayım işlemlerine geçeriz" açıklamasını yaptı.

ANKARA (İGFA) -  Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, oyunu kullanmak için gittiği Arjantin İlkokulu'nda basın mensuplarına da açıklamada bulundu.

Seçimle ilgili bilgi veren Yener, "İnşallah gün sonunda da sorunsuz bir şekilde oy verme işlemleri tamamlanıp sayım işlemlerine geçeriz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.