Gülsan Metal
birsan alüminyum

YENİDEN REFAH BÜYÜKŞEHİR ADAYI AYDAL: Kocaeli için proje ve çözümlerimiz hazır

Siyaset 17.02.2024 - 18:53, Güncelleme: 18.02.2024 - 14:13
 

YENİDEN REFAH BÜYÜKŞEHİR ADAYI AYDAL: Kocaeli için proje ve çözümlerimiz hazır

Yeniden Refah Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Doğan Aydal Çayırova basını ile bir araya geldi.
Çayırova’da gerçekleşen basın toplantısına; Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Ali Taştan, Yeniden Refah Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Doğan Aydal, Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Adem Yıldız, Yeniden Refah Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Hamza Ekşioğlu ve Yeniden Refah Partisi Kocaeli il Sorumlusu Yaşar Birgül katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Yeniden Refah Partisi Çayırıova İlçe Başkanı Adem Yıldız kısa bir selamlama konuşması yaptı, Yeniden Refah Partisi’nin Çayırova Belediye Başkan adayı Hamza Ekşioğlu, selamlama konuşması yaptı. Hamza Ekşioğlu, Bana bu görevi layık gören değerli ilçe başkanıma ve Doğan Aydal hocama çok teşekkür ederim. Hocamızla beraber gerek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi gerekse ilçe belediyemizde en güzel, şeffaf ve adil hizmet etme görevini halkımız bize layık görür” dedi. İktidara yürümenin alt yapısının yerel yönetimlerdeki güzel hizmetlerden geçtiğini kaydeden Ekşioğlu, “Bu hizmetleri 1994 ruhu ile Milli Görüş ilkesinde, Yeniden Refah Partisi çatısı altında, rahmetli Erbakan hocamıza yakışır bir şekilde yapacağımızdan hiç kuşkunuz olmasın” diye konuştu.   Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr Doğan Aydal, Kocaeli'nin eksiklerine ve ihtiyaçlarına hâkim olduğunu belirterek tüm planlamalarının hazır olduğunu belirterek, Yeniden Refah Partisi olarak Ar-Ge çalışmalarına bugün başlamadık. Partimizle 5,5 yıl önce başladık. Toplam 9 bin sayfa üzerine çalışma yaptık, Kaynak paketlerini ürettik. Biz çalışmalarımızı iktidar partisi ile de paylaştık, Rahmetli hocamızın sanayileşmiş kentlere olan ilgisi hevesi malumdur. Yüksek teknoloji ile en kolay hizmet edebileceğimiz yerin Kocaeli olduğuna karar vererek aday oldum. Kocaeli'yi İstanbul'u besleyen şehir yapacağım. Ben devlet yönettim, bize güvenin. YRP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Doğan Aydal, ‘’12 ilçede sorunları tespit ettik. Nelerin yapılabileceğini biliyoruz. Kocaeli’nin en önemli sorunlarından birisi trafik ve park sorunudur. Bu konuda da projelerimiz hazır. Kocaeli için monoray öneriyoruz. Çünkü bu sistem trafik ve park sorununu ortadan kaldırabilir. Milli Görüş belediyeciliği ile Kocaeli’ni yaşanabilir kent haline dönüştüreceğiz’ ’dedi. Toplantı soru cevap ile sona erdi.  
Yeniden Refah Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Doğan Aydal Çayırova basını ile bir araya geldi.

Çayırova’da gerçekleşen basın toplantısına; Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Ali Taştan, Yeniden Refah Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Doğan Aydal, Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Adem Yıldız, Yeniden Refah Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Hamza Ekşioğlu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Yeniden Refah Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Hamza Ekşioğlu ve Yeniden Refah Partisi Kocaeli il Sorumlusu Yaşar Birgül katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Yeniden Refah Partisi Çayırıova İlçe Başkanı Adem Yıldız kısa bir selamlama konuşması yaptı,

Yeniden Refah Partisi’nin Çayırova Belediye Başkan adayı Hamza Ekşioğlu, selamlama konuşması yaptı. Hamza Ekşioğlu, Bana bu görevi layık gören değerli ilçe başkanıma ve Doğan Aydal hocama çok teşekkür ederim. Hocamızla beraber gerek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi gerekse ilçe belediyemizde en güzel, şeffaf ve adil hizmet etme görevini halkımız bize layık görür” dedi.

İktidara yürümenin alt yapısının yerel yönetimlerdeki güzel hizmetlerden geçtiğini kaydeden Ekşioğlu, “Bu hizmetleri 1994 ruhu ile Milli Görüş ilkesinde, Yeniden Refah Partisi çatısı altında, rahmetli Erbakan hocamıza yakışır bir şekilde yapacağımızdan hiç kuşkunuz olmasın” diye konuştu.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr Doğan Aydal, Kocaeli'nin eksiklerine ve ihtiyaçlarına hâkim olduğunu belirterek tüm planlamalarının hazır olduğunu belirterek, Yeniden Refah Partisi olarak Ar-Ge çalışmalarına bugün başlamadık. Partimizle 5,5 yıl önce başladık. Toplam 9 bin sayfa üzerine çalışma yaptık, Kaynak paketlerini ürettik. Biz çalışmalarımızı iktidar partisi ile de paylaştık, Rahmetli hocamızın sanayileşmiş kentlere olan ilgisi hevesi malumdur. Yüksek teknoloji ile en kolay hizmet edebileceğimiz yerin Kocaeli olduğuna karar vererek aday oldum. Kocaeli'yi İstanbul'u besleyen şehir yapacağım. Ben devlet yönettim, bize güvenin. YRP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Doğan Aydal, ‘’12 ilçede sorunları tespit ettik. Nelerin yapılabileceğini biliyoruz. Kocaeli’nin en önemli sorunlarından birisi trafik ve park sorunudur. Bu konuda da projelerimiz hazır. Kocaeli için monoray öneriyoruz. Çünkü bu sistem trafik ve park sorununu ortadan kaldırabilir. Milli Görüş belediyeciliği ile Kocaeli’ni yaşanabilir kent haline dönüştüreceğiz’ ’dedi.
Toplantı soru cevap ile sona erdi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.