selamet derneği kurban
birsan alüminyum

Şimdi Gebzeli Siyasiler İçin Sınav Vakti

Siyaset 20.06.2023 - 14:55, Güncelleme: 20.06.2023 - 15:08
 

Şimdi Gebzeli Siyasiler İçin Sınav Vakti

Yeniden Refah Partisi Kocaeli 28.Dönem Milletvekili adayı Yaşar Birgül Seçim çalışmalarımızda da sürekli Gebze İl olsun diye dile getirdik. Refah Partili Belediye Başkanımız rahmetli Ahmet Pembegüllü döneminde ilk girişimler başlatılarak il olması için gerekli adımlar atılmış, lobi faliyetleri yüzünden il olamamıştı.
Yeniden Refah Partisi Kocaeli 28.Dönem Milletvekili adayı Yaşar Birgül Seçim çalışmalarımızda da sürekli Gebze İl olsun diye dile getirdik. Refah Partili Belediye Başkanımız rahmetli Ahmet Pembegüllü döneminde ilk girişimler başlatılarak il olması için gerekli adımlar atılmış, lobi faliyetleri yüzünden il olamamıştı. 82 plakalar bir sabah resmi araçlara takılmıştı. Ama hedefe ulaşılamamıştı inşallah Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 100 İl 1000 İlçe diyerek başlattığı çağrıdan yola çıkarak Gebze’nin il olması için Tüm Kocaeli Milletvekillerine, Siyasi parti ilçe başkanlarına, sivil toplum kuruluşlarına, Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza çok büyük iş düşmektedir. Lobi faaliyetlerini iyi yürütenler kazanacaktır. Kendini güçlü gören ve güçlü gösteren bürokratlarımızın. Siyasilerimizin sınav vatıdır. Hodri meydan gücünüzü gösterin ve Gebze’yi il yapma noktasında gerekli adımları atın. Gebze, Çayırova, Darıca, Dilovası’nın nüfusu 850 bine yaklaşıyor.10 adet büyük organizesanayi bölgesi, Tübitak, Bilişim vadisi gibi birçok Türkiye’nin önde gelen kuruluşları limanları ve sahiliyle ulaşımı kolay bir ilçemizdir. il olması konuşulan ilçeler arasında en çok nüfusa sahip. İşte bunun için tek çözüm Gebze'nin Büyükşehir’li il olmasıdır
Yeniden Refah Partisi Kocaeli 28.Dönem Milletvekili adayı Yaşar Birgül Seçim çalışmalarımızda da sürekli Gebze İl olsun diye dile getirdik. Refah Partili Belediye Başkanımız rahmetli Ahmet Pembegüllü döneminde ilk girişimler başlatılarak il olması için gerekli adımlar atılmış, lobi faliyetleri yüzünden il olamamıştı.



Yeniden Refah Partisi Kocaeli 28.Dönem Milletvekili adayı Yaşar Birgül Seçim çalışmalarımızda da sürekli 
Gebze İl olsun diye dile getirdik. Refah Partili Belediye Başkanımız rahmetli Ahmet Pembegüllü döneminde ilk girişimler başlatılarak il olması için gerekli adımlar atılmış, lobi faliyetleri yüzünden il olamamıştı. 82 plakalar bir sabah resmi araçlara takılmıştı. Ama hedefe ulaşılamamıştı inşallah Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 100 İl 1000 İlçe diyerek başlattığı çağrıdan yola çıkarak Gebze’nin il olması için Tüm Kocaeli Milletvekillerine, Siyasi parti ilçe başkanlarına, sivil toplum kuruluşlarına, Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza çok büyük iş düşmektedir. Lobi faaliyetlerini iyi yürütenler kazanacaktır. Kendini güçlü gören ve güçlü gösteren bürokratlarımızın. Siyasilerimizin sınav vatıdır. Hodri meydan gücünüzü gösterin ve Gebze’yi il yapma noktasında gerekli adımları atın.

Gebze, Çayırova, Darıca, Dilovası’nın nüfusu 850 bine yaklaşıyor.10 adet büyük organizesanayi bölgesi, Tübitak, Bilişim vadisi gibi birçok Türkiye’nin önde gelen kuruluşları limanları ve sahiliyle ulaşımı kolay bir ilçemizdir. il olması konuşulan ilçeler arasında en çok nüfusa sahip. İşte bunun için tek çözüm Gebze'nin Büyükşehirli il olmasıdır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.