Gülsan Metal
birsan alüminyum

SANATÇI VE YAZARLARDAN ÇAĞRI EL ELE GAZZE ŞERİDİNE

Dünya 11.11.2023 - 22:58, Güncelleme: 11.11.2023 - 22:58
 

SANATÇI VE YAZARLARDAN ÇAĞRI EL ELE GAZZE ŞERİDİNE

İşgalci İsrail’in yıllardır Filistin genelinde ve Gazze’de gerçekleştirdiği işgal ve zulümlerin 7 Ekim’den bu yana sürekli artan saldırılarla bir soykırıma dönüştüğüne şahitlik ediyoruz
İşgalci İsrail’in yıllardır Filistin genelinde ve Gazze’de gerçekleştirdiği işgal ve zulümlerin 7 Ekim’den bu yana sürekli artan saldırılarla bir soykırıma dönüştüğüne şahitlik ediyoruz.  Zalim İsrail, tüm dünyanın gözleri önünde mülteci kamplarını, okulları, fırınları, yaralı taşıyan ambulansları ve hastaneleri vuruyor. Uluslararası yardım konvoylarına dahi saldırıyor ve Refah Sınır Kapısı'nı da fiili olarak devre dışı bırakmaya çalışıyor. Bizler Gazze’deki soykırıma hep beraber güçlü bir şekilde dur diyebilmek için Filistin İnisiyatifi ismiyle bir platform oluşturduk. Biz sadece hepiniz gibi gördükleri nedeniyle yüreği yanan anneler, babalar, işçiler, memurlar, öğrenciler, öğretmenler her kesimden her meslekten, bir şey yapamamanın utancı ile daha fazla yaşamak istemeyen insanlarız. Gazze şeridi içerisine hapsedilerek yok edilmek istenen kardeşlerimize desteğimizi göstermek için bir araya gelme çağrısında bulunuyoruz. 12 Kasım Pazar günü saat 15.00’te Edirnekapı’dan Beyazıt’a kadar bir insan zinciri oluşturacağız. Gelin el ele verelim ve oluşturacağımız Gazze Şeridi ile soykırım altındaki kardeşlerimizin sesi olalım. Susmuyoruz, unutmuyoruz, gevşemiyoruz. Filistin için, Gazze için ayaktayız. Türkiye ve Filistin bayraklarınızı, kefiyelerinizi, evinizde hazırlayacağız dövizleri yanınızda getirmeyi unutmayın! İnsanlık için, Gazzeli çocuklar 12 Kasım Pazar günü buluşalım. FİLİSTİN İNİSİYATİFİ   Sözcü: Tülay Gökçimen Davetçiler: Bekir Develi, Ümit Sönmez, Esra Elönü, Nuriye Çakmak Çelik, Demet Tezcan, İsmail Halis, Sertaç Güngör, Süleyman Ragıp Yazıcılar, Merve Safa Likoğlu, Merve Gülcemal, Mehmet Ali Aslan    #ElEleGazzeŞeridi  
İşgalci İsrail’in yıllardır Filistin genelinde ve Gazze’de gerçekleştirdiği işgal ve zulümlerin 7 Ekim’den bu yana sürekli artan saldırılarla bir soykırıma dönüştüğüne şahitlik ediyoruz

İşgalci İsrail’in yıllardır Filistin genelinde ve Gazze’de gerçekleştirdiği işgal ve zulümlerin 7 Ekim’den bu yana sürekli artan saldırılarla bir soykırıma dönüştüğüne şahitlik ediyoruz. 

Zalim İsrail, tüm dünyanın gözleri önünde mülteci kamplarını, okulları, fırınları, yaralı taşıyan ambulansları ve hastaneleri vuruyor. Uluslararası yardım konvoylarına dahi saldırıyor ve Refah Sınır Kapısı'nı da fiili olarak devre dışı bırakmaya çalışıyor.

Bizler Gazze’deki soykırıma hep beraber güçlü bir şekilde dur diyebilmek için Filistin İnisiyatifi ismiyle bir platform oluşturduk. Biz sadece hepiniz gibi gördükleri nedeniyle yüreği yanan anneler, babalar, işçiler, memurlar, öğrenciler, öğretmenler her kesimden her meslekten, bir şey yapamamanın utancı ile daha fazla yaşamak istemeyen insanlarız.

Gazze şeridi içerisine hapsedilerek yok edilmek istenen kardeşlerimize desteğimizi göstermek için bir araya gelme çağrısında bulunuyoruz.

12 Kasım Pazar günü saat 15.00’te Edirnekapı’dan Beyazıt’a kadar bir insan zinciri oluşturacağız.

Gelin el ele verelim ve oluşturacağımız Gazze Şeridi ile soykırım altındaki kardeşlerimizin sesi olalım.

Susmuyoruz, unutmuyoruz, gevşemiyoruz.

Filistin için, Gazze için ayaktayız. Türkiye ve Filistin bayraklarınızı, kefiyelerinizi, evinizde hazırlayacağız dövizleri yanınızda getirmeyi unutmayın!

İnsanlık için, Gazzeli çocuklar 12 Kasım Pazar günü buluşalım.

FİLİSTİN İNİSİYATİFİ
 

Sözcü: Tülay Gökçimen

Davetçiler: Bekir Develi, Ümit Sönmez, Esra Elönü, Nuriye Çakmak Çelik, Demet Tezcan, İsmail Halis, Sertaç Güngör, Süleyman Ragıp Yazıcılar, Merve Safa Likoğlu, Merve Gülcemal, Mehmet Ali Aslan
 
 #ElEleGazzeŞeridi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.