Gülsan Metal
birsan alüminyum

OLAYLI MAÇ SONRASI GEBZESPOR CAMİASI AYAKTA

Spor 10.12.2023 - 23:20, Güncelleme: 10.12.2023 - 23:20
 

OLAYLI MAÇ SONRASI GEBZESPOR CAMİASI AYAKTA

Müsabaka sonunda iki takım futbolcuları birbirine girdi. Maç başında az olan polislere takviye çağrıldı...
GEBZESPOR BAŞKANI RESUL TAT AÇIKLAMA YAPTI   BAŞ SORUMLU EMNİYET MÜDÜRÜDÜR Müsabakada çıkan olaylara ilişkin Gebzespor Başkanı Resul Tat yaptığı yazılı açıklamada "Bugün Gölcük'de yaşanan olayların baş sorumlusu Gölcük Emniyet Müdürü Veli Şengül'dür. Kamu görevi yapan bu kişinin olaylar başlamadan tedbir alınması yönündeki tüm taleplerimizi sırıtarak, umursamaz davranması, daha taraftarımızın stada girmeden biber gazı sıktırması, joplatması, plastik mermi kullandırması futbol sahalarına ve kentimize yakışmayan görüntülerin oluşmasına sebebiyet vermiştir. TARAFTARLARA TERÖRİST MUAMELESİ Kamu yöneticisinin insiyatif alıp çözüm üretmesi gerekirken bu üzücü olaylara sebebiyet vermesi tüm camiamızı derinden üzmüştür. Biz futbolun güzelliklerini ön plana çıkarmaya, sahada kalmaya çalışırken, taraftarımıza TERÖRİST muamelesi yapılarak, kinle orantısız güç kullanılması, Gölcük emniyet müdürünün ayıbıdır. TARAFTARA TEŞEKKÜR Bu davranışlar önümüze çıkarılmaya çalışılan engeller bizi yolumuzdan asla vazgeçirmeyecektir. Bu kentin tüm yöneticilerini, siyasilerini, bu kentin ortak değerine sahip çıkmaya davet ediyoruz. Bugün takımını yalnız bırakmayan Çoçuk, Kadın, yediden yetmişe tüm taraftarlarımıza ve Eskiçarşı grubumuza teşekkür ediyorum. Biz bu oyuncu grubuna güveniyoruz. "dedi
Müsabaka sonunda iki takım futbolcuları birbirine girdi. Maç başında az olan polislere takviye çağrıldı...

GEBZESPOR BAŞKANI RESUL TAT AÇIKLAMA YAPTI

 

BAŞ SORUMLU EMNİYET MÜDÜRÜDÜR
Müsabakada çıkan olaylara ilişkin Gebzespor Başkanı Resul Tat yaptığı yazılı açıklamada "Bugün Gölcük'de yaşanan olayların baş sorumlusu Gölcük Emniyet Müdürü Veli Şengül'dür. Kamu görevi yapan bu kişinin olaylar başlamadan tedbir alınması yönündeki tüm taleplerimizi sırıtarak, umursamaz davranması, daha taraftarımızın stada girmeden biber gazı sıktırması, joplatması, plastik mermi kullandırması futbol sahalarına ve kentimize yakışmayan görüntülerin oluşmasına sebebiyet vermiştir.

TARAFTARLARA TERÖRİST MUAMELESİ
Kamu yöneticisinin insiyatif alıp çözüm üretmesi gerekirken bu üzücü olaylara sebebiyet vermesi tüm camiamızı derinden üzmüştür. Biz futbolun güzelliklerini ön plana çıkarmaya, sahada kalmaya çalışırken, taraftarımıza TERÖRİST muamelesi yapılarak, kinle orantısız güç kullanılması, Gölcük emniyet müdürünün ayıbıdır.

TARAFTARA TEŞEKKÜR
Bu davranışlar önümüze çıkarılmaya çalışılan engeller bizi yolumuzdan asla vazgeçirmeyecektir. Bu kentin tüm yöneticilerini, siyasilerini, bu kentin ortak değerine sahip çıkmaya davet ediyoruz. Bugün takımını yalnız bırakmayan Çoçuk, Kadın, yediden yetmişe tüm taraftarlarımıza ve Eskiçarşı grubumuza teşekkür ediyorum. Biz bu oyuncu grubuna güveniyoruz. "dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.