Gülsan Metal
birsan alüminyum

Milletimizin Başı Sağ Olsun

Gündem 13.01.2024 - 10:24
 

Milletimizin Başı Sağ Olsun

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 9 askerin kimliğini açıkladı.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 9 askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını bildirdi. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, şehit olan 9 askerin kimliğini açıkladı. Bakan Güler'in yayımladığı taziye mesajında "Kahraman silah arkadaşlarımız, 12 Ocak 2024 tarihinde şehit olmuşlardır. Kahraman şehitlerimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailelerine ve asil milletimize başsağlığı dilerim" denildi. Şehit askerlerin kimlikleri şöyle: Piyade Üsteğmen Gökhan Delen Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayin Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu İstihkam Sözleşmeli Er Murat Atar İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 9 askerin kimliğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 9 askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını bildirdi. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, şehit olan 9 askerin kimliğini açıkladı.

Bakan Güler'in yayımladığı taziye mesajında "Kahraman silah arkadaşlarımız, 12 Ocak 2024 tarihinde şehit olmuşlardır. Kahraman şehitlerimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailelerine ve asil milletimize başsağlığı dilerim" denildi.

Şehit askerlerin kimlikleri şöyle:

Piyade Üsteğmen Gökhan Delen

Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayin

Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir

Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur

Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez

Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün

Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu

İstihkam Sözleşmeli Er Murat Atar

İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.