Gülsan Metal
birsan alüminyum

Kaymakam Mehmet Ali Özyiğit: "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

Gebze 23.04.2024 - 10:54, Güncelleme: 23.04.2024 - 10:54
 

Kaymakam Mehmet Ali Özyiğit: "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit 23 Nisan Mesajı yayınladı.
Millet iradesinin en yüce temsili olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'mizin açılışının 104. yıl dönümü olan “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı” kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ diyerek milli iradeye verdiği önemi vurgulayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu önemli günü sevgili çocuklarımıza bayram olarak armağan etmesi, çocuklarımıza duyduğu sevgi ve sarsılmaz güvenin eseridir. Nitekim; “Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunu düşünerek, ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.” diyen Mustafa Kemal Atatürk, çocuklarımızın ne kadar önemli olduğunu bu veciz sözle bir kez daha dile getirmiştir. Sevgili Çocuklarımız; Ülkemizin en değerli varlığı olarak, geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimiz ve umudumuzsunuz. Sizlere düşen görev, bilime ve gelişen teknolojilere açık, okuyan, sorgulayan, araştıran ve bunlarla birlikte düşünen ve düşündüklerini düzgün bir şekilde ifade edebilen, dürüst, çalışkan ve başarılı fertler olmaktır. Bu görevi en güzel şekilde yapacağınıza ve bu mirasa en güzel şekilde sahip çıkacağınıza olan güvencimiz tamdır. Vatan müdafaasında emeği geçen, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz canlarını feda etmiş bütün şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Geleceğimizin teminatı kıymetli çocuklarımız; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nızı kutluyor, sevgilerimi sunuyorum.
Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit 23 Nisan Mesajı yayınladı.
Millet iradesinin en yüce temsili olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'mizin açılışının 104. yıl dönümü olan “ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı” kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ diyerek milli iradeye verdiği önemi vurgulayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu önemli günü sevgili çocuklarımıza bayram olarak armağan etmesi, çocuklarımıza duyduğu sevgi ve sarsılmaz güvenin eseridir.

Nitekim; “Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunu düşünerek, ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.” diyen Mustafa Kemal Atatürk, çocuklarımızın ne kadar önemli olduğunu bu veciz sözle bir kez daha dile getirmiştir.

Sevgili Çocuklarımız;
Ülkemizin en değerli varlığı olarak, geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimiz ve umudumuzsunuz. Sizlere düşen görev, bilime ve gelişen teknolojilere açık, okuyan, sorgulayan, araştıran ve bunlarla birlikte düşünen ve düşündüklerini düzgün bir şekilde ifade edebilen, dürüst, çalışkan ve başarılı fertler olmaktır. Bu görevi en güzel şekilde yapacağınıza ve bu mirasa en güzel şekilde sahip çıkacağınıza olan güvencimiz tamdır.

Vatan müdafaasında emeği geçen, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz canlarını feda etmiş bütün şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.
Geleceğimizin teminatı kıymetli çocuklarımız; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nızı kutluyor, sevgilerimi sunuyorum.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.