Gülsan Metal
birsan alüminyum

GEBZE'YE REFAH GELECEK

Siyaset 29.02.2024 - 10:24, Güncelleme: 29.02.2024 - 12:39
 

GEBZE'YE REFAH GELECEK

Yeniden Refah Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Kamil Ergün, Gebze'de sıkmadık el bırakmayacağız.
Seçim çalışmaları kapsamında Gebze Belediye Başkan Adayı Kamil Ergün, Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte esnaflar ve vatandaşlar ile  buluştu. Esnafın istek ve şikayetleri doğrultusunda notlar alındı. Ergün Yaptıgı açıklamada ; Yeniden Refah  Gebze Belediye Başkan Adayı olarak 31 Mart seçimlerinde halkımızın, Gebze’nin teveccühünü kazanarak Gebze’yi tekrardan Refah Belediyeciliğiyle tanıştırmak istiyoruz. Halkın efendisi değil, hizmetkarı olan bir anlayışla Gebze’nin yönetimine talibiz. Eminim ki halkımızda rantçı belediyecilikten, örgütçü belediyecilikten bıktı ve Refah Belediyeciliğini özledi. İşi ehline teslim eden, liyakatli, adaletli kadrolarla ahlaklı belediyeciliği yerel yönetimlerde hakim kılarak yerel kalkınma hamlesini başlatacağız Allah’ın izniyle” dedi. SİYASETİ TİCARET OLARAK DEĞİL, İBADET OLARAK YAPAN KADROLAR… Gebze’yi Yeniden Refah Belediyeciliğine kavuşturacaklarını dile getiren Ergün, “Milli görüş belediyeciliği, halka hizmet, halka hizmettir anlayışıyla yapılan belediyeciliktir. Millete hizmet eden hizmeti ibadet kabul eden belediye başkanlarının yaptığı belediyeciliktir. Siyaseti ticaret olarak değil, ibadet olarak yapan kadrolar ve makam için değil Allah rızası için siyaset yapan kadrolarımızla halkımızı Yeniden Refah Belediyeciliğine kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.    
Yeniden Refah Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Kamil Ergün, Gebze'de sıkmadık el bırakmayacağız.

Seçim çalışmaları kapsamında Gebze Belediye Başkan Adayı Kamil Ergün, Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte esnaflar ve vatandaşlar ile  buluştu. Esnafın istek ve şikayetleri doğrultusunda notlar alındı. Ergün Yaptıgı açıklamada

;

Yeniden Refah  Gebze Belediye Başkan Adayı olarak 31 Mart seçimlerinde halkımızın, Gebze’nin teveccühünü kazanarak Gebze’yi tekrardan Refah Belediyeciliğiyle tanıştırmak istiyoruz. Halkın efendisi değil, hizmetkarı olan bir anlayışla Gebze’nin yönetimine talibiz. Eminim ki halkımızda rantçı belediyecilikten, örgütçü belediyecilikten bıktı ve Refah Belediyeciliğini özledi. İşi ehline teslim eden, liyakatli, adaletli kadrolarla ahlaklı belediyeciliği yerel yönetimlerde hakim kılarak yerel kalkınma hamlesini başlatacağız Allah’ın izniyle” dedi.


SİYASETİ TİCARET OLARAK DEĞİL, İBADET OLARAK YAPAN KADROLAR…


Gebze’yi Yeniden Refah Belediyeciliğine kavuşturacaklarını dile getiren Ergün, “Milli görüş belediyeciliği, halka hizmet, halka hizmettir anlayışıyla yapılan belediyeciliktir. Millete hizmet eden hizmeti ibadet kabul eden belediye başkanlarının yaptığı belediyeciliktir. Siyaseti ticaret olarak değil, ibadet olarak yapan kadrolar ve makam için değil Allah rızası için siyaset yapan kadrolarımızla halkımızı Yeniden Refah Belediyeciliğine kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.