Gülsan Metal
birsan alüminyum

GEBZESPOR EVİNDE RAHAT KAZANDI

Spor 06.12.2023 - 18:14, Güncelleme: 06.12.2023 - 18:14
 

GEBZESPOR EVİNDE RAHAT KAZANDI

Bölgesel Amatör 2. Grup'ta mücadele eden iki kent takımı Gebzespor ile Kullarspor mücadelesini Gebzespor kazandı 2 -0
Alaattin Kurt Stadı'nda oynanan maça hızlı başlayan Gebzespor üçüncü dakikada Özgür'ün attığı gol ile 1 - 0 . öne geçti. İlk yarıda karşılıklı ataklar ile 1 - 0 sona erdi.   İkinci yarı karşılıklı ataklar ile başladı Gebzespor 55. dakikada penaltı kazandı penaltıyı Özgür kullandı Kullarspor kaleycisi Mehmet Can gole geçit vermedi.   Penaltıdan sonra ataklarını  sıklaştıran Gebzespor 58. dakikada Özgür'ün ile ikinci golü buldu Karşılaşmanın kalan süresinde başka gol olmadı. Gebzespor Kullarspor'u 2 - 0  mağlup etti. 25 puanla liderliğini sürdüren Gebzespor önümüzdeki maçını Gölcükspor'la oynayacak Gebzespor'lu oyuncular rahatsızlık yaşayan arkadaşları Keremi unutmadılar.
Bölgesel Amatör 2. Grup'ta mücadele eden iki kent takımı Gebzespor ile Kullarspor mücadelesini Gebzespor kazandı 2 -0

Alaattin Kurt Stadı'nda oynanan maça hızlı başlayan Gebzespor üçüncü dakikada Özgür'ün attığı gol ile 1 - 0 . öne geçti.

İlk yarıda karşılıklı ataklar ile 1 - 0 sona erdi.

 

İkinci yarı karşılıklı ataklar ile başladı Gebzespor 55. dakikada penaltı kazandı penaltıyı Özgür kullandı Kullarspor kaleycisi Mehmet Can gole geçit vermedi.

 

Penaltıdan sonra ataklarını  sıklaştıran Gebzespor 58. dakikada Özgür'ün ile ikinci golü buldu Karşılaşmanın kalan süresinde başka gol olmadı. Gebzespor Kullarspor'u 2 - 0  mağlup etti.

25 puanla liderliğini sürdüren Gebzespor önümüzdeki maçını Gölcükspor'la oynayacak

Gebzespor'lu oyuncular rahatsızlık yaşayan arkadaşları Keremi unutmadılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.