Gülsan Metal
birsan alüminyum

GEBZESPOR AĞIR YARALI

Spor 10.12.2023 - 22:57, Güncelleme: 10.12.2023 - 22:57
 

GEBZESPOR AĞIR YARALI

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta haftanın maçında Gölcükspor ,Gebzespor’u konuk etti. Ev sahibi maçı tek golle kazandı. Maçtan sonra iki takım futbolcuları arasında arbede yaşandı
Bölgesel amatör liginde ilçemizi temsil eden Gölcükspor güçlü rakibi Gebzespor'un 1-0 mağlup etti. Her iki takımda maça kontrollü başladı. Maçın ilk yarısından Gölcükspordan Cihan Tan 42. Dakika da kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. İlk yarı 0-0 berabere bitti. İkinci yarıya seyirci desteğini alan Gölcükspor 65. Dakika da Sercan Tüktaş'ın golüyle 1-0 öne geçti. Gölcükspor-Gebzespor karşılaşması Gölcükspor’un galibiyeti ile sonlandı. Maç sonrası saha karıştı. Gölcükspor’un 1-0 galibiyeti ile biten maçın son düdüğünden sonra futbolcular arasında arbede yaşandı.
Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta haftanın maçında Gölcükspor ,Gebzespor’u konuk etti. Ev sahibi maçı tek golle kazandı. Maçtan sonra iki takım futbolcuları arasında arbede yaşandı

Bölgesel amatör liginde ilçemizi temsil eden Gölcükspor güçlü rakibi Gebzespor'un 1-0 mağlup etti.

Her iki takımda maça kontrollü başladı. Maçın ilk yarısından Gölcükspordan Cihan Tan 42. Dakika da kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. İlk yarı 0-0 berabere bitti. İkinci yarıya seyirci desteğini alan Gölcükspor 65. Dakika da Sercan Tüktaş'ın golüyle 1-0 öne geçti. Gölcükspor- Gebzespor karşılaşması Gölcükspor’un galibiyeti ile sonlandı. Maç sonrası saha karıştı. Gölcükspor’un 1-0 galibiyeti ile biten maçın son düdüğünden sonra futbolcular arasında arbede yaşandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.