Gülsan Metal
birsan alüminyum

Gebze'de Fabrika İşçileri Rehin Alındı

Gebze 01.02.2024 - 17:33, Güncelleme: 01.02.2024 - 18:00
 

Gebze'de Fabrika İşçileri Rehin Alındı

EGebze’de Procter & Gamble fabrikasına giren silahlı bir kişi, işçileri rehin aldı.
 Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan P&G (Procter & Gamble) isimli fabrikaya giren silahlı bir kişi, İsrail’e tepki göstererek işçileri rehin aldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekipleri yönlendirildi. Polisin, işçileri rehin alan kişiyle temas kurmaya çalıştığı öğrenilirken, Özel Harekat Polisleri bölgeye geldi.  Kaynak: Gebze İlkhaber
EGebze’de Procter & Gamble fabrikasına giren silahlı bir kişi, işçileri rehin aldı.

 Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan P&G (Procter & Gamble) isimli fabrikaya giren silahlı bir kişi, İsrail’e tepki göstererek işçileri rehin aldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekipleri yönlendirildi. Polisin, işçileri rehin alan kişiyle temas kurmaya çalıştığı öğrenilirken, Özel Harekat Polisleri bölgeye geldi. 

Kaynak: Gebze İlkhaber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.