Gülsan Metal
birsan alüminyum

Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit Kurban Bayramı Mesajı yayınladı

Dünya 27.06.2023 - 15:26, Güncelleme: 27.06.2023 - 15:26
 

Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit Kurban Bayramı Mesajı yayınladı

Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit Kurban Bayramı Mesajı yayınladı
Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit Kurban Bayramı Mesajı yayınladı.  Bayramlar; kardeşlik duygularının pekişmesine vesile olan, dostluk duyguları ile birlik ve beraberlik bilincinin ön plana çıktığı, toplumsal barışın perçinlendiği kıymetli zaman dilimleridir.          Aziz milletimiz ile birlikte bir Kurban Bayramı’na daha huzur içerisinde erişmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Dargınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakarak sevgi ve hoşgörü çerçevesinde milletçe kenetlenerek yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı kuvvetlendirmeliyiz.          Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Başta Gebze’li hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin hak yolunda teslimiyet ve fedakarlığın bir nişanesi olan Kurban Bayramı’nı kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.dedi.  
Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit Kurban Bayramı Mesajı yayınladı

Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit Kurban Bayramı Mesajı yayınladı.

 Bayramlar; kardeşlik duygularının pekişmesine vesile olan, dostluk duyguları ile birlik ve beraberlik bilincinin ön plana çıktığı, toplumsal barışın perçinlendiği kıymetli zaman dilimleridir. 
        Aziz milletimiz ile birlikte bir Kurban Bayramı’na daha huzur içerisinde erişmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Dargınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakarak sevgi ve hoşgörü çerçevesinde milletçe kenetlenerek yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı kuvvetlendirmeliyiz. 
        Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Başta Gebze’li hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin hak yolunda teslimiyet ve fedakarlığın bir nişanesi olan Kurban Bayramı’nı kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.