Gülsan Metal
birsan alüminyum

Fatih Erbakan'dan yerel seçim açıklaması: ''Türkiye'nin üçüncü partisi olduk

Siyaset 01.04.2024 - 08:59, Güncelleme: 01.04.2024 - 09:05
 

Fatih Erbakan'dan yerel seçim açıklaması: ''Türkiye'nin üçüncü partisi olduk

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Erbakan, "Milletimiz iftiracılara, gazeteci kılığına bürünmüş trollere ve yolunu kaybetmiş vefasızlara en güzel dersi vermiştir" ifadelerini kullandı
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, seçim sonuçları için "Milli görüşün sadece ayak sesleri" yorumunu yaptı.    Parti genel merkezinde seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Erbakan, "Partimiz seçimlerde Türkiye geneli oy ortalaması olarak yüzde 6 oy oranına ulaşmış, oylarını 14 Mayıs'a göre yüzde 100'ün üzerinde arttırmış ve Türkiye'nin 3. partisi olmuştur" ifadelerini kullandı. "Bu sonuçlara göre partimiz 31 Mart seçimlerinin tartışmasız galibi ve yıldızı" diyen Erbakan şöyle devam etti: "Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini Yeniden Refah Partimiz kazanmıştır. Yozgat Belediyesini yine YRP kazanmıştır ve bu iki il belediyesine ilaveten 43 ilçe ve 24 belde belediyesini de kazanmış bulunuyoruz. Toplamda 69 Belediyede partimiz kazanmış bulunuyor. Bu sonuçlar milletimizin tercihini Yeniden Refah'ta ve Milli Görüşten yana kullandığını gösteriyor. Bu sonuçlar Milli Görüşün yeniden şahlanışı ve iktidar yürüyüşünün ayak sesleridir. Partimizle ilgili bütün algı operasyonlarına, karalama kampanyalarına, iftiralara en güzel cevabı aziz milletimiz sandıkta vermiştir. Milletimiz iftiracılara, gazeteci kılığına bürünmüş trollere ve yolunu kaybetmiş vefasızlara en güzel dersi vermiştir." "İsrail'le ticareti devam ettirme ayıbı çok büyük bir rol oynadı" Seçim sonuçlarının AK Parti'ye açık bir sarı kart anlamı taşıdığını belirten Yeniden Refah lideri şunlar söyledi: İktidar partisi 2019 yerel seçimlerine göre yüzde 8 oy kaybetmiş, neredeyse 200 belediye başkanlığını kaybetmiş ve 574 belediye başkanlığından 381 belediye başkanlığına düşmüştür. Bu sonucun oluşmasında iktidarın yıllardır inatla uyguladığı borç-faiz-zam-vergi ekonomisi ve bunun sonucunda oluşan yoksulluk ve ekonomik kriz rol oynamıştır. Yine bu sonucun oluşmasında İsrail'le, siyonist katillerle ticareti devam ettirme ayıbı ve utancı çok büyük bir rol oynamıştır. PKK, DHKP-C ve FETÖ terör örgütlerine kucağını açan, İslam ve Kur'an düşmanı İsveç'in göz göre NATO üyeliğine onay verilmesi bu tablonun oluşmasında rol oynamıştır. Yıllardır uygulanan rantçı belediyecilik anlayışı da iktidarın kaybetmesinde büyük rol oynamıştır. Milletimiz yönetimde adaletin, paylaşımda adaleti, yargıda ve dış politikada adaleti söylemlerle eylemlerin uyumlu olmasını talep ettiğini sandıkta açık bir şekilde göstermiştir. Milletimiz adına temennimiz iktidarın gerekli dersleri çıkarmasıdır."
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Erbakan, "Milletimiz iftiracılara, gazeteci kılığına bürünmüş trollere ve yolunu kaybetmiş vefasızlara en güzel dersi vermiştir" ifadelerini kullandı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, seçim sonuçları için "Milli görüşün sadece ayak sesleri" yorumunu yaptı. 

 

Parti genel merkezinde seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Erbakan, "Partimiz seçimlerde Türkiye geneli oy ortalaması olarak yüzde 6 oy oranına ulaşmış, oylarını 14 Mayıs'a göre yüzde 100'ün üzerinde arttırmış ve Türkiye'nin 3. partisi olmuştur" ifadelerini kullandı. "Bu sonuçlara göre partimiz 31 Mart seçimlerinin tartışmasız galibi ve yıldızı" diyen Erbakan şöyle devam etti: "Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini Yeniden Refah Partimiz kazanmıştır. Yozgat Belediyesini yine YRP kazanmıştır ve bu iki il belediyesine ilaveten 43 ilçe ve 24 belde belediyesini de kazanmış bulunuyoruz. Toplamda 69 Belediyede partimiz kazanmış bulunuyor. Bu sonuçlar milletimizin tercihini Yeniden Refah'ta ve Milli Görüşten yana kullandığını gösteriyor. Bu sonuçlar Milli Görüşün yeniden şahlanışı ve iktidar yürüyüşünün ayak sesleridir. Partimizle ilgili bütün algı operasyonlarına, karalama kampanyalarına, iftiralara en güzel cevabı aziz milletimiz sandıkta vermiştir. Milletimiz iftiracılara, gazeteci kılığına bürünmüş trollere ve yolunu kaybetmiş vefasızlara en güzel dersi vermiştir."

"İsrail'le ticareti devam ettirme ayıbı çok büyük bir rol oynadı"

Seçim sonuçlarının AK Parti'ye açık bir sarı kart anlamı taşıdığını belirten Yeniden Refah lideri şunlar söyledi: İktidar partisi 2019 yerel seçimlerine göre yüzde 8 oy kaybetmiş, neredeyse 200 belediye başkanlığını kaybetmiş ve 574 belediye başkanlığından 381 belediye başkanlığına düşmüştür. Bu sonucun oluşmasında iktidarın yıllardır inatla uyguladığı borç-faiz-zam-vergi ekonomisi ve bunun sonucunda oluşan yoksulluk ve ekonomik kriz rol oynamıştır. Yine bu sonucun oluşmasında İsrail'le, siyonist katillerle ticareti devam ettirme ayıbı ve utancı çok büyük bir rol oynamıştır. PKK, DHKP-C ve FETÖ terör örgütlerine kucağını açan, İslam ve Kur'an düşmanı İsveç'in göz göre NATO üyeliğine onay verilmesi bu tablonun oluşmasında rol oynamıştır. Yıllardır uygulanan rantçı belediyecilik anlayışı da iktidarın kaybetmesinde büyük rol oynamıştır. Milletimiz yönetimde adaletin, paylaşımda adaleti, yargıda ve dış politikada adaleti söylemlerle eylemlerin uyumlu olmasını talep ettiğini sandıkta açık bir şekilde göstermiştir. Milletimiz adına temennimiz iktidarın gerekli dersleri çıkarmasıdır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.