selamet derneği kurban
birsan alüminyum

Eski Ak Partili Bakan Suat Kılıç Yeniden Refah Partisi’nde

Siyaset 10.06.2023 - 14:36, Güncelleme: 10.06.2023 - 14:36
 

Eski Ak Partili Bakan Suat Kılıç Yeniden Refah Partisi’nde

Seçimlerin sürpriz partisi Yeniden Refah Partisi’ne siyasetten güçlü bir isim katılma kararı aldı. AK Parti’den istifa eden eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Yeniden Refah Partisi’nde
AK Parti’de üç dönem milletvekilliği yapan ve Gençlik ve Spor Bakanı olarak görevini üstlenen Suat Kılıç, partisinden istifa etmesinin ardından Yeniden Refah Partisine katıldı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Fatih Erbakan, partisinin il başkanlarıyla düzenlediği toplantıda 2023 seçimlerini değerlendirmesinin ardından eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın Yeniden Refah Partisi’ne katıldığını açıkladı. Dr. Fatih Erbakan parti rozetini Suat Kılıç’a takdim etti.   YERLİ VE MİLLİ SİYASETE KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİM Twitter hesabından yaptığı açıklama ile AK Parti üyeliğini sonlandırdığını ifade eden eski bakan Suat Kılıç 8 yıl aradan sonra siyasete ilkelerine uygun bir zeminde ve istikamette devam edeceğinin mesajını vererek, “AK Parti’deki üyeliğimi 3 Haziran 2023’te sonlandırdım. 8 yıllık aranın ardından, ilkelerim ve istikametime uygun bir zeminde, yerli ve milli siyasete katkı sağlamaya, ülkem ve milletim için çalışmaya, inşallah bundan sonra da devam edeceğim” açıklamasında bulundu. MİLLETİMİZİN REFAHI İÇİN İSTİKAMETİ YENİDEN TAHKİM ETME ARZUSUNDAYIZ   Eski bakan Twitter hesabından yaptığı paylaşımın devamında milletin refahı için istikametini yeniden güçlendirme kararı aldığını belirtirken “Niyet bozulmadıkça istikamet bozulmaz. Şimdi, yol ayrımında değil, milletimizin refahı için istikameti yeniden tahkim etme arzusundayız. Allah bizleri Türk milletine sadakatten ve Türkiye Cumhuriyeti’ne hizmetten mahrum bırakmasın. “ ifadelerini kullandı. PARTİMİZE KATILIMLARIN ARKASI DA GELECEK Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Suat Kılıç’a rozetini taktıktan sonra yaptığı açıklamada, “Partimize katılımların arkası da gelecek. Diğer partilerden de üst düzey yöneticiler, kurucular, başkan danışmanları seviyesinde Yeniden Refah Partimize katılımlar gerçekleşecektir” ifadelerini kullandı. BURASI RAHMETLİ ERBAKAN’IN FİKİRLERİNİN OLDUĞU BİR MEKTEPTİR Rozeti takdim edildikten sonra kürsüye gelerek Yeniden Refah Partisi’ndeki ilk açıklamayı yapan Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç, gençlik yıllarından beri Milli Görüş’e muhabbet beslediğini   ifade ederken “Bu genel merkez binası bizim aşına olduğumuz bir yer. 18 yaşında öğrenci olarak Ankara’ya hukuk fakültesi için geldiğimiz günlerden beri bu genel merkeze çok geldik. Rahmetli Erbakan Hocamızın burada elini öpmüşlüğümüz var. Davanın geçmişinde her kim bu duvara bir tuğla ilave ettiyse Allah hepsinden razı olsun. Milli Görüş’ün ata tohumundan yeniden filizlendi. Yeniden Refah Partisi ile yeniden filizlenen Milli Görüş’ü, Cenab-ı hakkın lütfuyla bize de nasip olacaktır diye düşünüyorum. Sağlam adımlarla halka hizmet hakka hizmettir şuuruyla bereketli bir geleceği sağlam bir zemin üzerinde inşa etmeye muvaffak olacağız diye düşünüyorum. Burası rahmetli Erbakan’ın fikirlerinin olduğu bir mekteptir. İnşallah bu mektepten öğrendiklerimizle daha güçlü yarınlara muvaffak oluruz” açıklamasında bulundu.
Seçimlerin sürpriz partisi Yeniden Refah Partisi’ne siyasetten güçlü bir isim katılma kararı aldı. AK Parti’den istifa eden eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Yeniden Refah Partisi’nde

AK Parti’de üç dönem milletvekilliği yapan ve Gençlik ve Spor Bakanı olarak görevini üstlenen Suat Kılıç, partisinden istifa etmesinin ardından Yeniden Refah Partisine katıldı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Fatih Erbakan, partisinin il başkanlarıyla düzenlediği toplantıda 2023 seçimlerini değerlendirmesinin ardından eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın Yeniden Refah Partisi’ne katıldığını açıkladı. Dr. Fatih Erbakan parti rozetini Suat Kılıç’a takdim etti.

 

YERLİ VE MİLLİ SİYASETE KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİM

Twitter hesabından yaptığı açıklama ile AK Parti üyeliğini sonlandırdığını ifade eden eski bakan Suat Kılıç 8 yıl aradan sonra siyasete ilkelerine uygun bir zeminde ve istikamette devam edeceğinin mesajını vererek, “AK Parti’deki üyeliğimi 3 Haziran 2023’te sonlandırdım. 8 yıllık aranın ardından, ilkelerim ve istikametime uygun bir zeminde, yerli ve milli siyasete katkı sağlamaya, ülkem ve milletim için çalışmaya, inşallah bundan sonra da devam edeceğim” açıklamasında bulundu.

MİLLETİMİZİN REFAHI İÇİN İSTİKAMETİ YENİDEN TAHKİM ETME ARZUSUNDAYIZ

 

Eski bakan Twitter hesabından yaptığı paylaşımın devamında milletin refahı için istikametini yeniden güçlendirme kararı aldığını belirtirken “Niyet bozulmadıkça istikamet bozulmaz. Şimdi, yol ayrımında değil, milletimizin refahı için istikameti yeniden tahkim etme arzusundayız. Allah bizleri Türk milletine sadakatten ve Türkiye Cumhuriyeti’ne hizmetten mahrum bırakmasın. “ ifadelerini kullandı.

PARTİMİZE KATILIMLARIN ARKASI DA GELECEK

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Suat Kılıç’a rozetini taktıktan sonra yaptığı açıklamada, “Partimize katılımların arkası da gelecek. Diğer partilerden de üst düzey yöneticiler, kurucular, başkan danışmanları seviyesinde Yeniden Refah Partimize katılımlar gerçekleşecektir” ifadelerini kullandı.

BURASI RAHMETLİ ERBAKAN’IN FİKİRLERİNİN OLDUĞU BİR MEKTEPTİR

Rozeti takdim edildikten sonra kürsüye gelerek Yeniden Refah Partisi’ndeki ilk açıklamayı yapan Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç, gençlik yıllarından beri Milli Görüş’e muhabbet beslediğini   ifade ederken “Bu genel merkez binası bizim aşına olduğumuz bir yer. 18 yaşında öğrenci olarak Ankara’ya hukuk fakültesi için geldiğimiz günlerden beri bu genel merkeze çok geldik. Rahmetli Erbakan Hocamızın burada elini öpmüşlüğümüz var. Davanın geçmişinde her kim bu duvara bir tuğla ilave ettiyse Allah hepsinden razı olsun. Milli Görüş’ün ata tohumundan yeniden filizlendi. Yeniden Refah Partisi ile yeniden filizlenen Milli Görüş’ü, Cenab-ı hakkın lütfuyla bize de nasip olacaktır diye düşünüyorum. Sağlam adımlarla halka hizmet hakka hizmettir şuuruyla bereketli bir geleceği sağlam bir zemin üzerinde inşa etmeye muvaffak olacağız diye düşünüyorum. Burası rahmetli Erbakan’ın fikirlerinin olduğu bir mekteptir. İnşallah bu mektepten öğrendiklerimizle daha güçlü yarınlara muvaffak oluruz” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.