Adnan Köşker Kocaeli Sanayi Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Adnan Köşker Kocaeli Sanayi Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Gebze Belediyesi eski Başkanı ve sanayici Adnan Köşker, Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olduğunu duyurdu. Kocaeli’nin Türkiye ekonomisindeki stratejik rolüne vurgu yapan Köşker, sanayinin gücünü geleceğe taşımak hedefiyle yola çıktıklarını belirtti
Adaylık açıklamasında Kocaeli’nin sadece bir sanayi kenti değil; alın teri, teknoloji ve girişimciliğin merkezi olduğunu ifade eden Adnan Köşker, şu değerlendirmelerde bulundu:
"Türkiye ekonomisinin üretim gücünde başrol oynayan, ihracatımızın lokomotifi ve istihdamımızın güçlü merkezi Kocaeli’mizde; ortak geleceğimize yön vermek ve Kocaeli Sanayi Odası’nı yeni dönemin öncü kurumlarından biri haline getirmek amacıyla adaylığımı açıklıyorum. Bizim temel görevimiz, bu büyük gücü daha da büyütmek, sanayicimizin önündeki engelleri kaldırmak ve Kocaeli sanayisini geleceğin dünyasında hak ettiği yere taşımaktır."
Köşker, KSO üyeleri ve sanayicilerle birlikte hareket ederek kentin üretim potansiyelini daha yüksek seviyelere çıkaracak projeleri önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacak.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

