Gülsan Metal
birsan alüminyum
 

Gülsan Metal Nak.San.Tic.Ltd.Şti.

Sağlıklı teknoloji. alanında uzman ekiple birlikte en verimli ve en hızlı şekilde alüminyum billetler üretiyoruz. 5 ayrı farklı çapta alüminyum billet üretmekteyiz. Hizmetlerimizde detaylı şekilde göz atabilirsiniz. Gülsan Metal öncelikli Misyonumuz, vizyonumuz doğrultusunda etik iş ahlakına sahip olmak, iş kurallarına ve ekip çalışanlarına saygılı olmak ve bu görevleri harfiyen yerine getirmekle birlikte yenlikçi, özgün düşüncelere sahip, fikirler üreten dinamik ekip oluşturmak. Metal Billet üretim sektöründe güvenilir, sorumlu, özverili, yenilikçi ve en çok tercih edilen tedarikçi ünvanına sahip olmak. Alüminyum Billet,Alüminyum Biyet,Alüminyum Külçe  

Gülsan Metal Nak.San.Tic.Ltd.Şti.

Gülsan Metal Nak.San.Tic.Ltd.Şti.
Kategori
Ad Soyad
İl/İlçe
Bilecik/Osmaneli
Adresi
Selimiye Köyü, Selimiye Osb Mevkii, Vali Musa Çolak Cad. No:4 İç Kapı No:1
Telefon
02626582150
Cep Telefon
02282021374
Faks
Web Sitesi
www.gulsanmetal.com
E-Posta
info@gulsanmetal.com.tr
Yayın Tarihi
03.01.2024 18:45

Sağlıklı teknoloji. alanında uzman ekiple birlikte en verimli ve en hızlı şekilde alüminyum billetler üretiyoruz. 5 ayrı farklı çapta alüminyum billet üretmekteyiz. Hizmetlerimizde detaylı şekilde göz atabilirsiniz.

Gülsan Metal öncelikli Misyonumuz, vizyonumuz doğrultusunda etik iş ahlakına sahip olmak, iş kurallarına ve ekip çalışanlarına saygılı olmak ve bu görevleri harfiyen yerine getirmekle birlikte yenlikçi, özgün düşüncelere sahip, fikirler üreten dinamik ekip oluşturmak.

Metal Billet üretim sektöründe güvenilir, sorumlu, özverili, yenilikçi ve en çok tercih edilen tedarikçi ünvanına sahip olmak.

Alüminyum Billet,Alüminyum Biyet,Alüminyum Külçe

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.