Gülsan Metal
birsan alüminyum
 

Birsan Alüminyum

Dürüst, ilkeli, temiz ve çalışkan bir ticaret sistemini benimsemiş Birsan Alüminyum, alüminyum profil sektöründe tecrübe, bilgi ve birikimi ile seviyeli ve ilkeli bir biçimde büyümektedir. Firmamız sektöründe yıllardır çalışmakta olan çalışanlarıyla hızlı ve temiz bir şekilde iş bitirme kolaylıkları sağlamaktadır. 2.000 m2 alanda kurulu olan fabrika, geniş araç yelpazesi, son teknoloji ekipmanlarımız ile yıllık 3.000 – 3.500 ton Alüminyum Profil üretmektedir. Müşterilerimize karşı hizmet kalitesini en yüksek şekilde tutmaktadır. Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için büyük önem taşımaktadır Kurulduğumuz günden bu yana müşterilerimizin memnuniyeti sayesinde sürekli yükselen bir grafik sergiliyoruz. Piyasa ile ilk tanışmamızda birçok firmanın ulusal anlamda isim kazanmış olmasına rağmen büyümeye devam ettik. Günden güne kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerimizi yerli ve uluslararası pazara daha fazla duyurduk. Bugünkü bulunduğumuz konumu, hizmetlerimizin kaliteli olmasına ve müşterilerimizin sürekli bizi tercih etmesine borçlu olduğumuzu bilmekteyiz. Şirketimizin bugünü ve yarını için hedefleri daha çok müşteriyi memnun etmek ve sektöründe öncü kuruluşlardan olmaktır. Müşterilerimizin şirketimizi tanımlarken memnuniyet duygusu ile tanımlıyor olması dünden bugüne değişmeyen ve değişmeyecek tek vizyonumuz olmaktadır.   Çevreye Duyarlı Müşteri Hizmetleri Sunmak Müşterilerimiz ile dürüstlük üzerine temellenen ilişkiler kurmak  Sürekli İyileştirmeyi Sürdürmek Sektörde, yenilikleri ve uygulamaları takip edilen bir firma olmak. Yaptığımız işin en iyisini yapmak ve yaptırmaya çalışmak.  Bilgi kaynaklarımızı hep güçlü tutmak.

Birsan Alüminyum

Birsan Alüminyum
Kategori
Ad Soyad
İl/İlçe
Kocaeli/Çayırova
Adresi
Şekerpınar Mahallesi, Göktürk Sok No. 43 41420
Telefon
Cep Telefon
02626582150
Faks
Web Sitesi
www.birsanaluminyum.com.tr
E-Posta
info@birsanaluminyum.com.tr
Yayın Tarihi
03.01.2024 18:45

Dürüst, ilkeli, temiz ve çalışkan bir ticaret sistemini benimsemiş Birsan Alüminyum, alüminyum profil sektöründe tecrübe, bilgi ve birikimi ile seviyeli ve ilkeli bir biçimde büyümektedir. Firmamız sektöründe yıllardır çalışmakta olan çalışanlarıyla hızlı ve temiz bir şekilde iş bitirme kolaylıkları sağlamaktadır. 2.000 m2 alanda kurulu olan fabrika, geniş araç yelpazesi, son teknoloji ekipmanlarımız ile yıllık 3.000 – 3.500 ton Alüminyum Profil üretmektedir. Müşterilerimize karşı hizmet kalitesini en yüksek şekilde tutmaktadır. Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için büyük önem taşımaktadır

Kurulduğumuz günden bu yana müşterilerimizin memnuniyeti sayesinde sürekli yükselen bir grafik sergiliyoruz. Piyasa ile ilk tanışmamızda birçok firmanın ulusal anlamda isim kazanmış olmasına rağmen büyümeye devam ettik. Günden güne kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerimizi yerli ve uluslararası pazara daha fazla duyurduk. Bugünkü bulunduğumuz konumu, hizmetlerimizin kaliteli olmasına ve müşterilerimizin sürekli bizi tercih etmesine borçlu olduğumuzu bilmekteyiz.

Şirketimizin bugünü ve yarını için hedefleri daha çok müşteriyi memnun etmek ve sektöründe öncü kuruluşlardan olmaktır. Müşterilerimizin şirketimizi tanımlarken memnuniyet duygusu ile tanımlıyor olması dünden bugüne değişmeyen ve değişmeyecek tek vizyonumuz olmaktadır.

 

Çevreye Duyarlı Müşteri Hizmetleri Sunmak
Müşterilerimiz ile dürüstlük üzerine temellenen ilişkiler kurmak
 Sürekli İyileştirmeyi Sürdürmek
Sektörde, yenilikleri ve uygulamaları takip edilen bir firma olmak.
Yaptığımız işin en iyisini yapmak ve yaptırmaya çalışmak.

 Bilgi kaynaklarımızı hep güçlü tutmak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.