Gülsan Metal
birsan alüminyum

Yeşilay Kamp Lideri Yetiştirme Pragramı Başvuruları Başladı

Yaşam 21.04.2024 - 13:15, Güncelleme: 21.04.2024 - 13:15
 

Yeşilay Kamp Lideri Yetiştirme Pragramı Başvuruları Başladı

Yeşilay gönüllülerinin yetkinliklerini güçlendiren en önemli faaliyetlerden biri olan “Kamp Lideri Yetiştirme Programı”na başvurular başladı.  21-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında Eskişehir THK İnönü Havacılık Merkezi’nde düzenlenecek “Kamp Lideri Yetiştirme Programı”na katılmaya hak kazananlar ön değerlendirmenin ardından yapılacak mülakatlar ile belirlenecek. Yeşilay, düzenlediği gençlik ve gönüllülük kamplarında, ihtiyaca göre dönemsel olarak görevlendirilmek üzere kamp liderleri yetiştireceği programın başvurularını açtı.  22-35 yaş arasında, Yeşilay’ın misyon ve vizyonuna uygun yaşayan, iletişimi ve insan ilişkileri güçlü, Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Akran Uygulayıcısı/Formatörü olup eğitim vermiş ve en az 1 yıldır Yeşilay gönüllüsü olanlar arasından seçilecek lider adayları, eğitimin sonunda Yeşilay’ın tüm kamplarında görev alabilecek yetkinliğe erişecek.  YEŞİLAY KAMP LİDERLERİNİ ARIYOR  yesilay adresi üzerinden 1 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek başvuruların ve 2-3 Mayıs 2024 tarihlerinde yapılacak ön değerlendirmelerin ardından başvuru yapan kişilere olumlu/olumsuz dönüş sağlanacak. 6-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında ise mülakatlar yapılacak. Mülakatlar online olacak.Mülakatlar sonucunda programa katılmaya hak kazananlar, 21-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında Eskişehir THK İnönü Havacılık Merkezi’nde yapılacak kampa katılabilecek. Ulaşım ve konaklama masrafları Yeşilay tarafından karşılanacak.    Lider Yetiştirme Eğitim Programı’nın katılımcıları, altı gün boyunca,“Yeşilay kamp modeli eğitimi”, “kamp organizasyonu ve planlama”, “güvenlik ve acil durum yönetimi”, “iletişim ve kültürel çeşitlilik”, “ekip yönetimi ve liderlik”, “zaman yönetimi”gibi eğitimlerle kampçılık hakkında a’dan z’ye bilgi sahibi olacaklar.  Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yeşilay gönüllülerinin yetkinliklerini güçlendiren en önemli faaliyetlerden biri olan “Kamp Lideri Yetiştirme Programı”na başvurular başladı. 

21-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında Eskişehir THK İnönü Havacılık Merkezi’nde düzenlenecek “Kamp Lideri Yetiştirme Programı”na katılmaya hak kazananlar ön değerlendirmenin ardından yapılacak mülakatlar ile belirlenecek.

Yeşilay, düzenlediği gençlik ve gönüllülük kamplarında, ihtiyaca göre dönemsel olarak görevlendirilmek üzere kamp liderleri yetiştireceği programın başvurularını açtı. 

22-35 yaş arasında, Yeşilay’ın misyon ve vizyonuna uygun yaşayan, iletişimi ve insan ilişkileri güçlü, Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Akran Uygulayıcısı/Formatörü olup eğitim vermiş ve en az 1 yıldır Yeşilay gönüllüsü olanlar arasından seçilecek lider adayları, eğitimin sonunda Yeşilay’ın tüm kamplarında görev alabilecek yetkinliğe erişecek. 

YEŞİLAY KAMP LİDERLERİNİ ARIYOR 

yesilay adresi üzerinden 1 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek başvuruların ve 2-3 Mayıs 2024 tarihlerinde yapılacak ön değerlendirmelerin ardından başvuru yapan kişilere olumlu/olumsuz dönüş sağlanacak. 6-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında ise mülakatlar yapılacak. Mülakatlar online olacak.Mülakatlar sonucunda programa katılmaya hak kazananlar, 21-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında Eskişehir THK İnönü Havacılık Merkezi’nde yapılacak kampa katılabilecek. Ulaşım ve konaklama masrafları Yeşilay tarafından karşılanacak.   

Lider Yetiştirme Eğitim Programı’nın katılımcıları, altı gün boyunca,“Yeşilay kamp modeli eğitimi”, “kamp organizasyonu ve planlama”, “güvenlik ve acil durum yönetimi”, “iletişim ve kültürel çeşitlilik”, “ekip yönetimi ve liderlik”, “zaman yönetimi”gibi eğitimlerle kampçılık hakkında a’dan z’ye bilgi sahibi olacaklar. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.