selamet derneği kurban
birsan alüminyum

CHP GEBZE BAYRAMLAŞMADA GÜNDEM GEBZENİN İL OMASI

Siyaset 29.06.2023 - 18:42, Güncelleme: 29.06.2023 - 18:42
 

CHP GEBZE BAYRAMLAŞMADA GÜNDEM GEBZENİN İL OMASI

CHP Gebze İlçe Örgütü tarafından bugün ilçe binasında bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Bayramlaşma programına CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı ve Nail Çiler, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Gebze eski İlçe Başkanları İsmet Kara, Sedat Tatar, Recep Dursun, ilçe gençlik kolları başkanı Doğa Mert Doğan ve partililer katıldı. Programda ilk olarak CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan konuşarak, "Kurban Bayramınızı kutlarım. 14 Mayıs'ta ve 29 Mayıs'ta canını dişine takan tüm partilerimize teşekkür ederim. Umudumuz çok yuksek idi. Beklenen sonucu alamadık.
CHP Gebze İlçe Örgütü tarafından bugün ilçe binasında bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Bayramlaşma programına CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı ve Nail Çiler, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Gebze eski İlçe Başkanları İsmet Kara, Sedat Tatar, Recep Dursun, ilçe gençlik kolları başkanı Doğa Mert Doğan ve partililer katıldı. Programda ilk olarak CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan konuşarak, "Kurban Bayramınızı kutlarım. 14 Mayıs'ta ve 29 Mayıs'ta canını dişine takan tüm partilerimize teşekkür ederim. Umudumuz çok yuksek idi. Beklenen sonucu alamadık. Umudunu her zaman diri tutan bir parti olarak umudumuzu diri tutacağız. Kongre süreci başlamıştır. Mahalle delege ilçe il ve son olarak genel merkez seçimi yapılacak. Yenilenen kadrolarla tekrardan yerel seçim süreci başlayacak. 2018 sonucunda beklenen sonuç alınamadı. Ama yerel seçimlerde büyük bir başarı elde edildi. Kongrelerimizi en demokratik ve şeffaf şekilde yapacağız. Bu mübarek Bayramda da belki kus ve kırgınlıklar vardır. Bizim de kırdığımiz kimse varsa özür dilerim. Nice bayramlar dilerim" dedi.  ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPALIM  CHP'li Orhan'ın ardından konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, "Bir seçime geçirdik. Beklenen sonucu alamadık. Vermiş olduğunuz ekmeklerden dolayı hepinize teşekkür ederim. Emeğinize sağlık çok çetin bir mücadele verdik. Kongreler süreci başladı. Yerel seçimlerde ciddi bir başarı sağladık. Hep birlikte el birliği ile yerel seçimlerde el birliği ile başarı elde edebiliriz. Bir değişimden söz ediliyor. Yapısal değişikliklerle ilgili mutlaka genel merkeze mesaj atalım. Önümüzdeki süreçte hepimiz üzerimize düşeni yapalım" dedi.   İL OLMA KONUSUNDA SESSİZ KALMAYALIM  Son olarak konuşan CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler, "Hepinize teşekkür ediyorum. Ben Gebze'nin vekiliyim. Bu konuda üçümüzun de fikri aynı. Çok uyumlu çalışıyoruz. Kongreler başlıyor. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Değişimden yanayım. Yerel seçimlerde de Kocaeli olarak en az dört ilçeyi alma şansımız var. Amaç üzüm yemek. Kocaeli milletvekilleri olarak her zaman örgütün yanında olduk olmaya devam edeceğiz. İyi şeyler yapmak zorundayız. Başarısızlık değil eksiklik var. Bir başarı yakaladık. Ama yetersiz idi. Bu maca iki sıfır yenik çıktık. Ümitsizliğe yer yok. O mücadele daha iyi olabilirdi. Daha iyi olması için yerel seçimleri kazanmak zorundayız. İl konusunda kesinlikle sessiz kalmayın. Cumhuriyeti'nin yüzüncü yılında 19 ilçe il olacak. Kurban Bayramında kus ve kırgınlıkların bittiği gündür" dedi. Yapılan konuşmaların ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.
CHP Gebze İlçe Örgütü tarafından bugün ilçe binasında bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Bayramlaşma programına CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı ve Nail Çiler, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Gebze eski İlçe Başkanları İsmet Kara, Sedat Tatar, Recep Dursun, ilçe gençlik kolları başkanı Doğa Mert Doğan ve partililer katıldı. Programda ilk olarak CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan konuşarak, "Kurban Bayramınızı kutlarım. 14 Mayıs'ta ve 29 Mayıs'ta canını dişine takan tüm partilerimize teşekkür ederim. Umudumuz çok yuksek idi. Beklenen sonucu alamadık.

CHP Gebze İlçe Örgütü tarafından bugün ilçe binasında bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Bayramlaşma programına CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı ve Nail Çiler, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Gebze eski İlçe Başkanları İsmet Kara, Sedat Tatar, Recep Dursun, ilçe gençlik kolları başkanı Doğa Mert Doğan ve partililer katıldı. Programda ilk olarak CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan konuşarak, "Kurban Bayramınızı kutlarım. 14 Mayıs'ta ve 29 Mayıs'ta canını dişine takan tüm partilerimize teşekkür ederim. Umudumuz çok yuksek idi. Beklenen sonucu alamadık. Umudunu her zaman diri tutan bir parti olarak umudumuzu diri tutacağız. Kongre süreci başlamıştır. Mahalle delege ilçe il ve son olarak genel merkez seçimi yapılacak. Yenilenen kadrolarla tekrardan yerel seçim süreci başlayacak. 2018 sonucunda beklenen sonuç alınamadı. Ama yerel seçimlerde büyük bir başarı elde edildi. Kongrelerimizi en demokratik ve şeffaf şekilde yapacağız. Bu mübarek Bayramda da belki kus ve kırgınlıklar vardır. Bizim de kırdığımiz kimse varsa özür dilerim. Nice bayramlar dilerim" dedi. 


ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPALIM 
CHP'li Orhan'ın ardından konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, "Bir seçime geçirdik. Beklenen sonucu alamadık. Vermiş olduğunuz ekmeklerden dolayı hepinize teşekkür ederim. Emeğinize sağlık çok çetin bir mücadele verdik. Kongreler süreci başladı. Yerel seçimlerde ciddi bir başarı sağladık. Hep birlikte el birliği ile yerel seçimlerde el birliği ile başarı elde edebiliriz. Bir değişimden söz ediliyor. Yapısal değişikliklerle ilgili mutlaka genel merkeze mesaj atalım. Önümüzdeki süreçte hepimiz üzerimize düşeni yapalım" dedi.

 


İL OLMA KONUSUNDA SESSİZ KALMAYALIM 
Son olarak konuşan CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler, "Hepinize teşekkür ediyorum. Ben Gebze'nin vekiliyim. Bu konuda üçümüzun de fikri aynı. Çok uyumlu çalışıyoruz. Kongreler başlıyor. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Değişimden yanayım. Yerel seçimlerde de Kocaeli olarak en az dört ilçeyi alma şansımız var. Amaç üzüm yemek. Kocaeli milletvekilleri olarak her zaman örgütün yanında olduk olmaya devam edeceğiz. İyi şeyler yapmak zorundayız. Başarısızlık değil eksiklik var. Bir başarı yakaladık. Ama yetersiz idi. Bu maca iki sıfır yenik çıktık. Ümitsizliğe yer yok. O mücadele daha iyi olabilirdi. Daha iyi olması için yerel seçimleri kazanmak zorundayız. İl konusunda kesinlikle sessiz kalmayın. Cumhuriyeti'nin yüzüncü yılında 19 ilçe il olacak. Kurban Bayramında kus ve kırgınlıkların bittiği gündür" dedi. Yapılan konuşmaların ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.