selamet derneği kurban
birsan alüminyum

GEBZE TİCARET ODASI GEBZE İL OLSUN

Gündem 21.06.2023 - 10:07
 

GEBZE TİCARET ODASI GEBZE İL OLSUN

Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yıldönümü nedeniyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Türkiye’nin 100 il bin ilçe” talebi, GTO’nun önceki gün düzenlenen Haziran ayı Meclisi’nde gündeme geldi. GTO Haziran ayı meclisinde konuşan Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş mecliste yaptığı konuşmasında, “Bölgemizin Büyükşehir statüsünde il olmayı hak eden en önemli bölge olduğu takdirlerinizdedir. Bu konuda bütün ilgili ve muhatap kurumlarla görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.
Gebze Ticaret Odası (GTO) , Haziran ayı Meclis toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye “Cumhuriyeti’mizin 100. Yılında Gebze il olmalıdır” çağrısında bulundu.   Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yıldönümü nedeniyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Türkiye’nin 100 il bin ilçe” talebi,  GTO’nun önceki gün düzenlenen Haziran ayı Meclisi’nde gündeme geldi.  GTO Haziran ayı meclisinde konuşan Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş mecliste yaptığı konuşmasında, “Bölgemizin Büyükşehir statüsünde il olmayı hak eden en önemli bölge olduğu takdirlerinizdedir. Bu konuda bütün ilgili ve muhatap kurumlarla görüşmelerimiz devam ediyor” dedi. Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu’da  yaptığı konuşmada “Bugün nüfusu ekonomisi altyapısı üst yapısı ve idari yapısıyla Türkiye’nin 100. Yılına yakışır bir biçimde bir ilçe il olacaksa da kuşkusuz Gebze’dir.  Gebze Ticaret Odası olarak sosyal medyayı da kullanarak Gebze’nin olmasını sağlayacağımıza inanıyorum. Her platformda konuşup her ortamda dile getirmemiz gerekiyor” dedi.   GTO BAŞKANI ASLANTAŞ: “GEBZE BÜYÜKŞEHİRLİ İL OLMALIDIR” GTO’nun Haziran ayı meclis toplantısında konuşan Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş, “Şimdi neden bugün gündem yaptık? Hatırlarsanız sayın Devlet Bahçeli’nin bir beyanatı vardı. Cumhuriyetin 100. Yılında 100 tane il ve bin tane ilçe ve bu yakın zamanda ulusal medyada gündem oldu. Biz de zaten Ticaret Odası olarak yıllardır Gebze’nin il olmayı hak ettiğini nüfusuyla üretimiyle bulunduğu stratejik konumuyla bunu zaten hak ettiğini yıllardır dile getirmiştik. Ulusal medyada da gündem olunca biz de bunu Cuma günü bir basın bildirgesiyle bütün basınımıza aktardık. Bugün de meclisimiz vardı. Mecliste de bunu gündeme getirdik” diye konuştu.
Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yıldönümü nedeniyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Türkiye’nin 100 il bin ilçe” talebi, GTO’nun önceki gün düzenlenen Haziran ayı Meclisi’nde gündeme geldi. GTO Haziran ayı meclisinde konuşan Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş mecliste yaptığı konuşmasında, “Bölgemizin Büyükşehir statüsünde il olmayı hak eden en önemli bölge olduğu takdirlerinizdedir. Bu konuda bütün ilgili ve muhatap kurumlarla görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.

Gebze Ticaret Odası (GTO) , Haziran ayı Meclis toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye “Cumhuriyeti’mizin 100. Yılında Gebze il olmalıdır” çağrısında bulundu.

 

Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yıldönümü nedeniyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Türkiye’nin 100 il bin ilçe” talebi,  GTO’nun önceki gün düzenlenen Haziran ayı Meclisi’nde gündeme geldi.  GTO Haziran ayı meclisinde konuşan Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş mecliste yaptığı konuşmasında, “Bölgemizin Büyükşehir statüsünde il olmayı hak eden en önemli bölge olduğu takdirlerinizdedir. Bu konuda bütün ilgili ve muhatap kurumlarla görüşmelerimiz devam ediyor” dedi. Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu’da  yaptığı konuşmada “Bugün nüfusu ekonomisi altyapısı üst yapısı ve idari yapısıyla Türkiye’nin 100. Yılına yakışır bir biçimde bir ilçe il olacaksa da kuşkusuz Gebze’dir.  Gebze Ticaret Odası olarak sosyal medyayı da kullanarak Gebze’nin olmasını sağlayacağımıza inanıyorum. Her platformda konuşup her ortamda dile getirmemiz gerekiyor” dedi.

 

GTO BAŞKANI ASLANTAŞ: “GEBZE BÜYÜKŞEHİRLİ İL OLMALIDIR”

GTO’nun Haziran ayı meclis toplantısında konuşan Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş, “Şimdi neden bugün gündem yaptık? Hatırlarsanız sayın Devlet Bahçeli’nin bir beyanatı vardı. Cumhuriyetin 100. Yılında 100 tane il ve bin tane ilçe ve bu yakın zamanda ulusal medyada gündem oldu. Biz de zaten Ticaret Odası olarak yıllardır Gebze’nin il olmayı hak ettiğini nüfusuyla üretimiyle bulunduğu stratejik konumuyla bunu zaten hak ettiğini yıllardır dile getirmiştik. Ulusal medyada da gündem olunca biz de bunu Cuma günü bir basın bildirgesiyle bütün basınımıza aktardık. Bugün de meclisimiz vardı. Mecliste de bunu gündeme getirdik” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.