selamet derneği kurban
birsan alüminyum

Gebzespor Kulüp Başkanı Resul Tat Kongrede Aday Değilim

Spor 19.06.2023 - 14:04, Güncelleme: 19.06.2023 - 14:04
 

Gebzespor Kulüp Başkanı Resul Tat Kongrede Aday Değilim

Gebzespor Kulüp Başkanı Resul Tat 24 Haziran’da gerçekleşecek olan olağanüstü kongrede Gebzespor başkanlığına yeniden aday olmayacağını açıkladı.
  Gebzespor Kulüp Başkanı Resul Tat 24 Haziran’da gerçekleşecek olan olağanüstü kongrede  Gebzespor başkanlığına yeniden aday olmayacağını  açıkladı. Resul Tat Yaptığı açıklamada  24 Haziran’da gerçekleşecek olan olağanüstü kongremizde Gebzespor başkanlığına yeniden aday olmayacağımı spor kamuoyu bilgisine sunuyorum. Görev süremiz boyunca Gebze’nin ortak değeri Gebzespor’a sahip çıkmaya çalışan yönetim kurulu arkadaşlarıma, taraftarlarımıza ve Gebze halkına teşekkür ediyorum. Gebzespor’un idari ve sportif anlamda başarı elde etmesi için maddi ve manevi destek verecek herkesi sorumluluk almaya, ellerini taşın altına koymaya davet ediyorum. Kongremizin şimdiden camiamıza hayırlı olmasını diliyor, aday olacak arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum. GEBZESPOR BAŞKANI RESUL TAT   .  
Gebzespor Kulüp Başkanı Resul Tat 24 Haziran’da gerçekleşecek olan olağanüstü kongrede Gebzespor başkanlığına yeniden aday olmayacağını açıkladı.
 
Gebzespor Kulüp Başkanı Resul Tat 24 Haziran’da gerçekleşecek olan olağanüstü kongrede  Gebzespor başkanlığına yeniden aday olmayacağını  açıkladı.
Resul Tat Yaptığı açıklamada 
24 Haziran’da gerçekleşecek olan olağanüstü kongremizde Gebzespor başkanlığına yeniden aday olmayacağımı spor kamuoyu bilgisine sunuyorum.
Görev süremiz boyunca Gebze’nin ortak değeri Gebzespor’a sahip çıkmaya çalışan yönetim kurulu arkadaşlarıma, taraftarlarımıza ve Gebze halkına teşekkür ediyorum.
Gebzespor’un idari ve sportif anlamda başarı elde etmesi için maddi ve manevi destek verecek herkesi sorumluluk almaya, ellerini taşın altına koymaya davet ediyorum.
Kongremizin şimdiden camiamıza hayırlı olmasını diliyor, aday olacak arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum.
GEBZESPOR BAŞKANI RESUL TAT
 
.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.